Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltmedewerker junior

GrowOrganiX B.V. is een biologisch gecertifieerde jonge plantenkwekerij gevestigd in Naaldwijk. Onze expertise is het produceren van geënte warme groente planten voor de Europese professionele markt, daarnaast worden er verschillende soorten uitgangsmateriaal geproduceerd voor derden. De werkzaamheden in onze kwekerij zijn breed uiteenlopend en zeer afwisselend gedurende de teeltseizoenen. Klanttevredenheid staat in ons bedrijf centraal.

We zijn een jong familiebedrijf met een lange historie waarin kennis en ervaring gecombineerd wordt met een jonge, frisse blik op duurzaam produceren. Wij willen de beste zijn in ons vakgebied en doen dit samen met onze gedreven medewerkers. Wij hechten grote waarde aan openheid, transparante communicatie, kwaliteit en duurzaamheid, met de intentie om onze afnemers te ontzorgen.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar:

Teeltmedewerker junior

een gedreven, nieuwsgierige kandidaat die de ambitie heeft om uit te groeien tot een van onze teeltspecialisten.


Je werkzaamheden

Door het uitvoeren van onderstaande werkzaamheden leer je de fijne kneepjes van het teelt-vak kennen. Wie weet groei je door tot een van onze teeltspecialisten, een kernfunctie binnen ons bedrijf!:

  • Je voert alle voorkomende teelthandelingen uit. Uiteraard werken we met protocollen, maar met jouw proactieve houding denk en werk je continue mee aan verbetervoorstellen.
  • Je verzorgt de teelt, van signaleren van (groei)afwijkingen, tot scouting, het aanmaken van voedingsoplossingen, het uitvoeren van gewasbescherming en het nemen van monsters.
  • Je bent betrokken bij de evaluatie van de teelt strategie.
  • Je voert kleine onderhoudswerkzaamheden uit aan installaties voor water en klimaat.


Zoeken we jou?!

Wij streven ernaar om de beste te zijn in ons vakgebied, ben jij een topper die ons bedrijf met deze kwaliteiten aanvult?:

  • Minimaal MBO 4 opleiding en/of vergelijkbare werkervaring in de agrarische sector.
  • Groene vingers en met passie voor de biologische teelt.
  • Vanuit een ondernemende visie zelfstandig werken.
  • Zelfkritisch en openstaand voor continue verbetering.
  • Bereid zijn om in het piekseizoen een stapje extra te zetten, in wisseldienst weekenddiensten te draaien en gedurende het laagseizoen (zomer) wat extra tijd voor jezelf te hebben.
  • De voertaal binnen onze internationale organisatie is Engels. Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Duits is een pré.


Jouw mogelijkheden binnen ons familiebedrijf

In ons familiebedrijf draait het om de waarden duurzaamheid en vertrouwen. Wij willen samen met jou een duurzame relatie opbouwen waarbij we je volop mogelijkheden bieden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf en een dynamische markt. Waarin technologische vooruitgang hand in hand gaat met kennis en ervaring. Een functie met veel vrijheid en zelfstandigheid waarin je continue uitgedaagd zal worden om je kennis en kunde te ontwikkelen en hier ook alle ruimte voor krijgt. Ook zul je merken dat door de open werkcultuur er altijd ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.


Enthousiast? We kijken uit naar je reactie!

Ben je enthousiast geworden om in ons biologische bedrijf een spilfunctie te bekleden en herken je je in de nieuwe collega die we zoeken? Dan komen wij graag met je in contact. Met vragen kun je altijd bellen met Sion Eichmüller Operationeel directeur op +31636590321. Solliciteren kan door je brief en CV te mailen naar [email protected]. Mocht je meer te weten willen komen over ons bedrijf, neem dan een kijkje op www.groworganix.nl. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan!