Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

(Int.) Accountmanager

Delinuts en noten zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Delinuts is echter veel meer dan alleen een handelsbedrijf in noten. Het bedrijf is naast noten ook dé specialist op het gebied van pinda’s, zuidvruchten en rijstcrackers. Vanuit deze expertise is het assortiment uitgebreid met diverse aanverwante artikelen. Wat te denken van zaden en pitten, de heerlijkste chocoladeproducten, gedroogd fruit en groente- en fruitchips. Het bedrijf volgt de markttrends op de voet en is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en verpakkingen.

Delinuts staat bekend als betrouwbare en deskundige organisatie met een verrassende en gevarieerde productlijn. Van over de hele wereld worden de allerlekkerste producten geïmporteerd, met uiterste zorg geselecteerd en onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Delinuts is gecertificeerd volgens BRC, IFS en SKAL. De meer dan 500 kwalitatief hoogwaardige producten uit het vaste assortiment, aangevuld met 1.000 klant specifieke producten, worden niet alleen aan klanten in Nederland geleverd, maar gaan heel Europa door.

Om het salesteam B2B te versterken is Delinuts op zoek naar een


International Account manager  


Functie

Spin in het web met een internationale oriëntatie.

  • Verantwoordelijk voor het dagelijkse relatiebeheer, acquisitie en de structurele verkoop aan B2B klanten in Scandinavië en de Baltische staten.
  • Je bent op de hoogte van de marktsituatie, bent volledig geïnformeerd over de product ontwikkelingen en adviseert je klanten optimaal.
  • Het opstellen en bijhouden van rapportages.
  • Een goede samenwerking met je collega’s van inkoop en verkoop staat voorop. Daarnaast ben je in staat om bedrijfsbreed mee te denken.
  • Doen wat je belooft zit in je DNA en je bent klantgericht
  • Je rapporteert aan de Sales Manager


Profiel 

Je bent Proactief en weet van aanpakken!

  • Een HBO werk- en denkniveau en/of opleiding in commerciële richting.
  • Enige ervaring in de (internationale) verkoop is wenselijk.
  • Sales ervaring binnen de groothandel is een must.
  • Het herkennen van klantwensen en hier proactief commercieel op inspelen.
  • Sterk in het aanboren van nieuwe klanten.
  • Bij werken in teamverband voel jij je het prettigst.
  • Je communiceert duidelijk en vlot op diverse niveaus.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Competenties

  • Teamplayer.
  • Betrouwbaar.
  • Proactief.
  • Plichtsgetrouw.
  • Hands-on.
  • Resultaatgericht.
     

Standplaats

Standplaats: Ede. Centraal in Nederland, bijna aan de A30. Goed bereikbaar vanuit Utrecht, Arnhem en Apeldoorn via de A12 en de A1.

 
Aanbod

In deze fulltime functie werk je veel vanuit het kantoor in Ede en zal je incidenteel naar het buitenland gaan. De mogelijkheid wordt geboden om 1 dag in de week vanuit huis te werken. De bedrijfscultuur is informeel met korte lijnen waarin ondernemerschap en meedenken wordt gestimuleerd en gewaardeerd. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, waarbij een auto van de zaak.


Reageren

Delinuts heeft de Werving en Selectie exclusief voor de vacature van International Accountmanager uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Jeroen Toevank, telefonisch +31(0)6 47114309  of via mail [email protected]. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op  www.delinuts.nl.  Een persoonlijkheidsassessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

 

 

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.