Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Werkvoorbereider Technische Projecten

Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling, vermeerdering en opkweek van plantmateriaal van anthuriums en orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van bromelia's. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking - zowel intern als extern - zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van anthuriums, bromelia's en orchideeën.

Als uitbreiding van onze technische dienst, zijn wij op zoek naar een

Werkvoorbereider Technische Projecten


Als werkvoorbereider houd jij je van A tot Z bezig met technische projecten binnen en rond onze locaties in Bleiswijk. Dit begint met het plannen en voorbereiden van het project. Hierbij stem je zaken af met de Technisch Manager en de opdrachtgever. Daarnaast zorg je dat alle materialen, mankracht en overige middelen tijdig beschikbaar zijn. Na deze goede voorbereiding wordt het project tot uitvoering gebracht. Je bent daarbij actief in de uitvoering van de verschillende werkzaamheden en ondersteunt de technisch manager bij de aansturing van de medewerkers. Je constateert en rapporteert afwijkingen van het projectplan en de planning. Na afronding en oplevering van het project zal er met de technisch manager en opdrachtgever een evaluatie plaatsvinden en het project administratief worden afgerond in het onderhoudsbeheersysteem.


Dit ben jij

Jij bent écht handig en hebt zin in een nieuwe uitdaging bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Daarnaast:

  • Heb je technisch inzicht en al enige ervaring binnen een soortgelijke functie;
  • Heb je affiniteit met het werken met ondersteunende applicaties;
  • Spreek je Nederlands en kan je jezelf ook in het Engels duidelijk maken;
  • Heb je affiniteit met de glastuinbouw;
  • Werk je gestructureerd, ben je flexibel en resultaatgericht.


Wie zijn wij

Jij wordt onderdeel van de technische dienst, een divers team met een no-nonsense cultuur dat gaat voor een goed resultaat. Daarnaast organiseren we binnen Anthura team uitjes, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. Binnen het bedrijf en de functie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van jouw ervaring.


Nieuwsgierig

Ben je benieuwd naar de functie? Bel of WhatsApp dan met Leon Akkermans, Technisch Manager, 06-10041428. Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie, laat het ons ook dan weten. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar [email protected]   

 

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.