Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leidinggevende ZZP’ers

Je bent het 1e aanspreekpunt op 1 (of meerdere) van onze externe huurlocaties waar we jonge groenteplanten (vrucht- en bladgewassen) produceren en bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van alle productiewerkzaamheden en de logistiek van het afleveren. Je maakt en bewaakt de arbeidsplanning en registratie daarvan, je regelt de benodigde materialen, stemt intern zaken af met de collega’s van teelt, productie, planning en expeditie en je geeft direct leiding aan een groep medewerkers (5 tot 25 afhankelijk van de periode van het jaar).


Leidinggevende ZZP’ers


Wie zoeken wij?

Een ervaren organisator die het overzicht houdt en zelfstandig leiding geeft aan de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op een opkweeklocatie van jonge groenteplanten. Je wordt daarbij ondersteund door diverse collega’s van de andere opkweeklocaties. Praktische teeltervaring is een pré, maar je bent niet verantwoordelijk voor de teelt.

Daarnaast weet je zelf ook van aanpakken en werk je mee met het team voor het bereiken van het beste resultaat.

Wij zoeken ZPP’ers die beschikbaar zijn in de periode van half oktober t/m februari in Bleiswijk en februari/maart tot en met juni in het Westland.

 

Solliciteer direct