
Sector | Gezondheid


Meer fruit en minder bewerkt vlees helpt duizenden ziektegevallen tegen 2050 te voorkomen

Westlandse telers steunen ziekenhuis met groenteactie

"Gezondheidsproblemen aanpakken met groenten en fruit"

"Risico-ongelijkheid vergroot kans op langdurige werkloosheid en ziekte"

"Impact van smaaklessen: kinderen leren gezonder en duurzamer eten"

Ontstaan Parkinson opnieuw in verband gebracht met gebruik gewasbeschermingsmiddelen

Zoete of zure kers: welke is gezonder?

''Gezonde voeding draagt bij aan betere schoolresultaten en een gezonde leefstijl''

''Consumenten hebben meer invloed op gezonde voedingskeuzes dan ze denken"

Schoolkinderen ontwerpen gezonde pokébowl met duurzame producten van de boerderij

"Plantaardig eten moet aantrekkelijker worden voorgespiegeld"

Groenten in de hoofdrol, Swaps en Nutri-Score om gezonder eten bij AH te stimuleren

Ook hartpatiënt heeft baat bij volgen algemene voedingsrichtlijnen

Schimmels steeds vaker resistent: kunnen farmaceutische industrie en landbouw samen oplossing vinden?

Antioxidanten in fruit en bloemen tegen schadelijke effecten van microplastics

Tweede geval van besmettelijke tbc ontdekt bij Maître

Pesticiden-toets onderuit gehaald

Sector moet mee betalen aan platform Taboer

"Zorgwekkende toename psychisch verzuim in agrarische en groene sector"

Rotterdamse school introduceert gezonde snackmuur voor scholieren

Spaanse onderzoekers ontwikkelen 'super-sla' boordevol bètacaroteen

Rotterdamse proef onderzoekt effect van gezonde voeding op gezondheid

Opnieuw kinderdagverblijven gestart met programma Groenteboxjes
