
Sector | Bewerkte agf


Toekomst bio-catering Duitsland: lokaal, efficiënt en regionaal assortiment

"Telkens weer iets unieks kunnen bieden"

Minder verse en zongedroogde tomaten te verwachten uit Tunesië

Drop gemaakt van laurierafval

Spaanse telers niet akkoord met "verlieslatende" prijs industrietomaten

Paprikasnippers opwerken tot grondstof voor bouwmaterialen

Kesbeke opent met studenten pop-up store in Rijssen

Peperwebshop start pop-upstore

Halfgedroogde tomaten onder het Fino Fresco-label

Indiase startup maakt bioleer van tomatenafval

Overheidssteun voor taalonderwijs en integratie bij groenteverwerker Hessing

Nieuwe technieken voor groentenverwerkers

Toekomst groenteconserven ligt in moderne peulvruchten

Sormac breidt uit met overname van Foodcons

Eiwitrijke waterlinzen beter bewerken

Overname Étumé door Uitgekookt is start van actieve buy-and-build strategie

Groentehandelaren enthousiast over groenterijke ‘barista soep’

Fotoreportage AGF'ers op Horecava 2025

Elf nieuwe producten voor groentegemak
