Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fresh Park Venlo bezoekt De Verspillingsfabriek

Businessclub Fresh Park Venlo gaat op bezoek bij De Verspillingsfabriek.
Businessclub Fresh Park Venlo gaat op bezoek bij De Verspillingsfabriek.
Sandra Bogaard Fris-Co Fruit & Vegetables en Ron de Greeff van Staay Food Group organiseerden de bijeenkomst bij De Verspillingsfabriek
Sandra Bogaard Fris-Co Fruit & Vegetables en Ron de Greeff van Staay Food Group organiseerden de bijeenkomst bij De Verspillingsfabriek
Lei Matthijssen van Matthijssen VOF en John Wijnen van Riny van der Staak B.V hebben plezier tijdens ontvangst met koffie
Lei Matthijssen van Matthijssen VOF en John Wijnen van Riny van der Staak B.V hebben plezier tijdens ontvangst met koffie
Annette Loman en Frans Demarteau van Bedrijfsschool Venlo
Annette Loman en Frans Demarteau van Bedrijfsschool Venlo
Ger Vissers van Vissers-Bastings is ook gearriveerd.
Ger Vissers van Vissers-Bastings is ook gearriveerd.
De rijzige verschijning van Rogier van der Linden van Staay Food Group
De rijzige verschijning van Rogier van der Linden van Staay Food Group
Andy van Vegchel (l) van Sumarbox en Kim Hendriks van Sherpa (r)
Andy van Vegchel (l) van Sumarbox en Kim Hendriks van Sherpa (r)
Ingrid Henderickx van Fresh Park Venlo en Jack Lagrand van Fris-Co Fruit & Vegetables luisteren aandachtig bij aanvang van de rondleiding door De Verspillingsfabiek
Ingrid Henderickx van Fresh Park Venlo en Jack Lagrand van Fris-Co Fruit & Vegetables luisteren aandachtig bij aanvang van de rondleiding door De Verspillingsfabiek
Marcel Denecke van Van Kempen Koudetechniek is ook lid van de businessclub
Marcel Denecke van Van Kempen Koudetechniek is ook lid van de businessclub
Arie van Os van 't Web, een dienstverlener op het gebied van opleidingen, adviezen en subsidies.
Arie van Os van 't Web, een dienstverlener op het gebied van opleidingen, adviezen en subsidies.
Leon Giesen van Giesen Facilities met collega Frank de Groot die net een slokje koffie neemt.
Leon Giesen van Giesen Facilities met collega Frank de Groot die net een slokje koffie neemt.
Peter Simmer van Mercuur Smart Logistics en Frank de Groot van Giesen Facilities
Peter Simmer van Mercuur Smart Logistics en Frank de Groot van Giesen Facilities
Mark van Mierlo van A. Kanters Internationaal Transport (l) en Ruud Vosbeek van Pakstation Venlo (r)
Mark van Mierlo van A. Kanters Internationaal Transport (l) en Ruud Vosbeek van Pakstation Venlo (r)
Felix Janssen (r) van Fris-Co Fruit & Vegetables en Bart van Heugten van Rabobank Venlo (l)
Felix Janssen (r) van Fris-Co Fruit & Vegetables en Bart van Heugten van Rabobank Venlo (l)
Ruud Vosbeek van Pakstation Venlo (l) en Jan Vostermans van Fresh Park Venlo (r)
Ruud Vosbeek van Pakstation Venlo (l) en Jan Vostermans van Fresh Park Venlo (r)
Sjef Mandigers van Toyota en John Wijnen van Riny van der Staak
Sjef Mandigers van Toyota en John Wijnen van Riny van der Staak
Jan-Willem Oomen is gastheer en geeft een rondleiding het het bedrijfsverzamelgebouw Three-Sixty dat circulair is ingericht.
Jan-Willem Oomen is gastheer en geeft een rondleiding het het bedrijfsverzamelgebouw Three-Sixty dat circulair is ingericht.
Three-Sixty was vroeger een distributiecentrum en beschikt over grote hallen legt Jan-Willem Oomen uit.
Three-Sixty was vroeger een distributiecentrum en beschikt over grote hallen legt Jan-Willem Oomen uit.
Confrontatie met de cijfers over voedselverspilling volgens het FoodSquad team van Hutten.
Confrontatie met de cijfers over voedselverspilling volgens het FoodSquad team van Hutten.
Uitleg over de cijfers en activiteiten van het FoodSquad-team in de in multifunctionele ruimte The Boomerang.
Uitleg over de cijfers en activiteiten van het FoodSquad-team in de in multifunctionele ruimte The Boomerang.
Creatief hergebruik van scate-boards, een voorbeeld van circulair inrichten.
Creatief hergebruik van scate-boards, een voorbeeld van circulair inrichten.
The Barbershop
The Barbershop
Leden van de businessclub krijgen een doorkijkje naar de fabriek waar de tomatensoep gemaakt wordt, met meer cijfers over voedselverspilling.
Leden van de businessclub krijgen een doorkijkje naar de fabriek waar de tomatensoep gemaakt wordt, met meer cijfers over voedselverspilling.
Meer informatie over voedselverspilling en hoe het ontstaat.
Meer informatie over voedselverspilling en hoe het ontstaat.
Iedereen neemt plaats in The Make Over, de zaal waar Bob Hutten een presentatie gaat geven.
Iedereen neemt plaats in The Make Over, de zaal waar Bob Hutten een presentatie gaat geven.
In eventruimte The Twist wordt geborreld en gewacht op het afsluitende buffet.
In eventruimte The Twist wordt geborreld en gewacht op het afsluitende buffet.
Het afsluitende buffet smaakt goed volgens Marcel Denkecke (l) van Van Kempen Koudetechniek en Arie van Os (r) van 't Web.
Het afsluitende buffet smaakt goed volgens Marcel Denkecke (l) van Van Kempen Koudetechniek en Arie van Os (r) van 't Web.