Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Huis van de Smaak, Floriade"

In totaal bezochten 1.4 miljoen Floriade-bezoekers het Huis van de Smaak.
In totaal bezochten 1.4 miljoen Floriade-bezoekers het Huis van de Smaak.
Ale takken van de sector waren uitgebreid vertegenwoordigd.
Ale takken van de sector waren uitgebreid vertegenwoordigd.
Ton Janssen gaf onder meer uitleg over veredeling en de grote diversiteit kasgroenten, gaf toelichting over de gewasbescherming en beantwoorde de meest rare vragen die de mensen op hem afvuurden.
Ton Janssen gaf onder meer uitleg over veredeling en de grote diversiteit kasgroenten, gaf toelichting over de gewasbescherming en beantwoorde de meest rare vragen die de mensen op hem afvuurden.
De tomatenhanger van Tasty Tom is ontwikkeld nadat Tasty Tom constateerde dat veel consumenten hun tomaten nog altijd in de koelkast bewaren. Met de tomatenhanger kan men de tros voortaan fraai uitstallen in de keuken.
De tomatenhanger van Tasty Tom is ontwikkeld nadat Tasty Tom constateerde dat veel consumenten hun tomaten nog altijd in de koelkast bewaren. Met de tomatenhanger kan men de tros voortaan fraai uitstallen in de keuken.
Ook het gebruik van de biologische toepassingen is uitgebreid uitgelicht in het Huis van de Smaak.
Ook het gebruik van de biologische toepassingen is uitgebreid uitgelicht in het Huis van de Smaak.
Karsten en Jens Baan van Koppert Cress verbaasden iedere dag opnieuw duizenden mensen met de meest verrassende cressen.
Karsten en Jens Baan van Koppert Cress verbaasden iedere dag opnieuw duizenden mensen met de meest verrassende cressen.
Ton druk bezig
Ton druk bezig
"Het is dat geworden wat ik hoopte", aldus Ton. "Ik zal de Floriade zeker gaan missen!"
"Het is dat geworden wat ik hoopte", aldus Ton. "Ik zal de Floriade zeker gaan missen!"
Ook teler Ronald Kouwenhoven was fanatiek bezig met de promotie van zijn sector.
Ook teler Ronald Kouwenhoven was fanatiek bezig met de promotie van zijn sector.
Ton kreeg kinderen die normaliter geen tomaten lustten, helemaal gek van de gele én rode tomaten.
Ton kreeg kinderen die normaliter geen tomaten lustten, helemaal gek van de gele én rode tomaten.
"Teeltvoorlichter Henk van Gerwen was een van de gegadigden uit de champignonwereld. "We hebben niets anders dan positieve reacties mogen ontvangen. Er waren veel mensen die niet wisten dat dit allemaal eetbaar was.". Henk vertelde dat er naast de Nederlandse bezoekers ook opvallend veel Belgen en Poolse bezoekers veel interesse toonden in zijn expertise."
"Teeltvoorlichter Henk van Gerwen was een van de gegadigden uit de champignonwereld. "We hebben niets anders dan positieve reacties mogen ontvangen. Er waren veel mensen die niet wisten dat dit allemaal eetbaar was.". Henk vertelde dat er naast de Nederlandse bezoekers ook opvallend veel Belgen en Poolse bezoekers veel interesse toonden in zijn expertise."
Een deel van het team van Kokkerelli en the Kids University: Erica en Koen. Rechts Gaston van Miele.
Een deel van het team van Kokkerelli en the Kids University: Erica en Koen. Rechts Gaston van Miele.
"De chefs Peter Zandboer en Hein Willemsen maakten dagelijks inspirerende gerechten klaar met de producten. "We hebben de bezoekers laten zien wat er allemaal mogelijk is. Er zijn duizenden recepten mee naar huis gegaan met de mensen. Het was een unieke ervaring om iedereen te verbazen en enthousiast te maken met de producten."
"De chefs Peter Zandboer en Hein Willemsen maakten dagelijks inspirerende gerechten klaar met de producten. "We hebben de bezoekers laten zien wat er allemaal mogelijk is. Er zijn duizenden recepten mee naar huis gegaan met de mensen. Het was een unieke ervaring om iedereen te verbazen en enthousiast te maken met de producten."
Dit is wat er op een dag aan champignons door heen ging in het Huis van de Smaak.
Dit is wat er op een dag aan champignons door heen ging in het Huis van de Smaak.
"Ad Berends blikt uitermate tevreden terug: "Het is nu zaak om het succes door te voeren in de praktijk!"
"Ad Berends blikt uitermate tevreden terug: "Het is nu zaak om het succes door te voeren in de praktijk!"