Op 14 en 15 mei 2025 staan de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch in het teken van de vakbeurs Food Tech Event voor voedselproductie en -verwerking. "Van koeltechnologie en kwaliteitscontrole tot energiebeheer, hygiënisch ontwerp en automatisering; we hebben dit jaar hard gewerkt om van het Food Tech Event een platform te maken waar technologie en innovatie centraal staan", zegt Judith van den Nieuwenhuijzen, programmamanager van het evenement.
Innovatie in de praktijk
"Zowel op de beursvloer als in het congresprogramma staan toekomstige oplossingen, innovaties en ontwikkelingen centraal. Automatisering en digitalisering spelen in voedselproducerende en -verwerkende omgevingen een grote rol. Deze bedrijven willen, en moeten, steeds efficiënter werken en de kwaliteit verhogen. De exposanten op de beursvloer laten zien hoe hún technologie dat mogelijk maakt."
Exposanten
Ook voor exposanten biedt het Food Tech Event kansen. Marc Fortuin, Managing Director van Handtmann Benelux verklaart: "We zijn blij dat er eindelijk een initiatief is waar wij onze innovaties en machines aan bestaande en potentieel nieuwe klanten kunnen laten zien." Als exposant maak je op de beursvloer kennis met bevlogen ondernemers en managers van food-producerende bedrijven uit allerlei sectoren: van de vlees-, vis-, zuivel-, eiwitvervangersector tot AGF, brood, dranken en convenience.
"We brengen met dit event 2000 experts in food samen," blikt Judith van den Nieuwenhuijzen vast vooruit. "Met 120 exposanten, een tweedaags lezingenprogramma en live demonstraties wordt het weer een event dat je niet wil missen. En de eerste keynote speaker is al bekend: Tijs Roeland van CONO Kaasmakers!"
Interesse?
De mogelijkheden om deel te nemen zijn geopend en de eerste 60 bedrijven hebben zich al aangemeld. Judith: "Ik adviseer geïnteresseerde bedrijven niet te lang te wachten. Op de event-website zie je wat het je oplevert."
Voor meer informatie:
Food Tech Event 2025
www.food-tech-event.nl