Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF'ers op Horecava 2025

Tholen - De Horecava vond van 13 t/m 16 januari plaats in de RAI Amsterdam. Deze editie van de horecabeurs stond in het teken van de toekomst in de horeca. Met ruim 67.000 bezoekers was ook deze editie een succes. Wij namen er ook een kijkje en hebben de AGF-bedrijven weer op de gevoelige plaat vastgelegd.

Voor het eerst stond Postuma AGF op de Horecava. En je zal er misschien raar van staan te kijken, maar ze stonden er niet om groenten en fruit aan de man te brengen. Ze stonden daar juist om ondernemers te vinden. En niet zomaar een ondernemer, maar ondernemers met pit!


Enzo Cassaro en Johan Dijkgraaf in de stand van Postuma AGF.

Al veel in het nieuws geweest, maar eindelijk mochten wij hem zelf van dichtbij bewonderen en proeven. Bij Van Gelder presenteerde ze de vegan rookworst. De nieuwe rookworst is gemaakt van erwten- en tarwe-eiwit en biedt een natuurlijke rooksmaak door kruiden en natuurlijke aroma's. De darm die erom heen zit is van zeewier gemaakt.


Team Van Gelder introduceerde de vegan rookworst

Ook bij Ardo zien ze de vegantrend doorzetten. Zo hadden zij de nieuwe vegan spinaziecrème en daarnaast ook de nieuwe soffritto mix en de Chop Choy mix. Flevosap presenteerde hun nieuwe smaak appel, peer en zwarte bes met een vleugje kaneel. Salud Food group stond er met de nieuwe Avokatsu, een snack gevuld met avocado, edamame en Katsu Curry. Bij Boekel AGF hebben ze hun snijkeuken verder ontwikkeld en uitgebreid voor het ontzorgen van de kok in het restaurant. Dit heeft natuurlijk te maken met personeelstekorten in de horeca.


Boudewijn, Bart, Harm en Paul van Peka

Bij de aardappelverwerkers waren ook een aantal nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben ze bij Peka Kroef een nieuwe aardappelgratin met gegrilde groenten, en bij Lamb Weston de Frenzy Fries: de aardappel in een driehoekje gesneden waardoor hij krokant van buiten, bloemig van binnen en een volle aardappelsmaak heeft door de schil.

Team Koppert Cress

In de wereld van het persen van sap stond sinds 6 jaar Citrocasa weer op de Horecava. Gerben Molenaar vertelt dat door corona en de gezondheid het even op een laag pitje stond. Maar deze editie stonden ze weer. Met hun nieuwe X-Pro, de eerste sapmachine zonder schroefjes en volledig RVS.

De volgende editie van de Horecava zal plaatsvinden van 12 tot en met 15 januari 2026.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken