Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe voedselveiligheidsnormen voor zachtfruit, bladgroenten en meloenen in Nieuw-Zeeland

Op 12 februari 2025 gaan nieuwe voedselveiligheidsnormen in voor Nieuw-Zeelandse telers van zachtfruit, groene bladgroenten en meloenen, met als doel de reputatie van de staat als verantwoorde producent te behouden. Deze normen, geïntroduceerd door Food Standards Australia en Nieuw-Zeeland in 2022 in de National Food Standards Code, beogen een hogere voedselveiligheid in de sector.

De normen gelden voor bedrijven van elke omvang die betrokken zijn bij de primaire productie of vroege verwerking van zachtfruit, groenten of meloenen. Dit omvat activiteiten zoals wassen, sorteren, ontsmetten of opslaan. Veel bedrijven voldoen al aan de nieuwe eisen door hun deelname aan bestaande voedselveiligheidsprogramma's binnen de sector. Er worden echter nieuwe registratievereisten geïntroduceerd, beheerd via Agriculture Victoria Connect.

Voor meer informatie:
Makayla Rimington
Agriculture in Victoria
Tel: +61 0473 914 662
[email protected]
www.agriculture.vic.gov.au

Publicatiedatum: