Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn CEO verwacht zeesla en daslook op het bord

We gaan daslook en zeesla eten, en in de supermarkt van de toekomst lopen diëtisten rond, voorspelt Albert Heijn-CEO Marit van Egmond in een interview met Trouw dat naast een interview van haar voorganger van 25 jaar terug wordt gelegd. "We gaan groentes uit zee halen. We krijgen zeesla. En ik denk dat we 'onkruid' meer als voedsel zullen gaan zien. Zoals daslook, dat op veel plekken in Nederland groeit. Brandnetels misschien ook. Kweekvlees gaat een keer doorbreken. Wanneer? Over 25 jaar zou het er best op grotere schaal kunnen zijn."

Bron: Trouw (€)

Publicatiedatum: