Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 november

Symposium 'Productbeschikbaarheid niet langer vanzelfsprekend'

Te nat, te droog of te heet. De laatste jaren zijn er steeds vaker gaten ontstaan in de beschikbaarheid van bepaalde groente- en fruitsoorten als gevolg van klimatologische factoren. Daarnaast is er sprake van geopolitieke instabiliteit waardoor handelsstromen zich verplaatsen. Deze factoren hebben invloed op het reilen en zeilen van leveranciers van groenten en fruit en de vervolgschakels in de keten, schrijft GroentenFruit Huis.

Wat zien we gebeuren, nu en in de toekomst? Om dit te achterhalen organiseert GroentenFruit Huis samen met Topsector IMPACT T&U het Symposium 'Productbeschikbaarheid niet langer vanzelfsprekend' op 12 november. Gedurende deze dag zijn ze te gast op het landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Programma

  • 10.30 uur | Ontvangst
  • 11.00 uur | Introductie "Waarom dit symposium?" - Richard Schouten, GroentenFruit Huis
  • 11.15 uur | 'Zorgen om sourcing?! Het vullen van het AGF-schap wordt echt uitdagender' - Cindy van Rijswick, Global Strategist Rabobank
  • 11.45 uur | Paneldiscussie: Hoe hoog op de agenda van politiek, onderzoek en bedrijfsleven? - discussieleider Mark Wijsman
  • 12.30 uur | Netwerklunch
  • 13.30 uur | Gevolgen klimaatverandering op voedselvoorziening - Reinier van den Berg, meteoroloog en weerman
  • 14.15 uur | Hoe kun je vanuit de keten met leveranciers werken aan klimaatbestendig telen? - Marianne van Keep, Chief Sustainability Officer (Verstegen Spices & Sauces BV)
  • 14.45 uur | Pauze
  • 15.15 uur | Hoe gaat de retail om met gaten in beschikbaarheid? - Laurens Sloot, Hoogleraar Ondernemerschap & Detailhandel, eigenaar EFMI Business School
  • 17.00 uur | Afsluiting

Meer informatie is hier te vinden.

Aanmelden kan via [email protected]

Bron: GroentenFruit Huis

Publicatiedatum: