Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Skytree breidt uit naar Canada

Skytree heeft de opening aangekondigd van het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Toronto en een nieuw kantoor in Nashville, Tennessee.

Skytree kondigt de opening aan van het nieuwe Canadese hoofdkantoor in Toronto, na een paar succesvolle jaren van uitbreiding in Nederland waar het team is gegroeid van 20 naar 90 medewerkers. Skytree heeft gekozen voor een Noord-Amerikaanse bestemming die sterk verbonden is met grootschalige inspanningen op het gebied van klimaatvermindering en met een substantieel academisch en industrieel ecosysteem voor samenwerking en werving van talent.

Nashville werd gekozen als secundaire basis voor het Noord-Amerikaanse team en zal zich richten op het contact met klanten in de Verenigde Staten, onder leiding van Camille Hanna, business development director.

Skytree's VP Strategie voor Noord-Amerika, Elena Nikonova, en Skytree CEO Rob van Straten op de foto met de Nederlandse ambassadeur in Canada Margriet Vonno

Skytree is al aanwezig in Noord-Amerika door connecties met Canadese bedrijven en heeft samenwerkingen aangekondigd met Deep Sky en Fieldless Farms, waar de DAC-technologie (direct air capture) van Skytree al in de praktijk wordt toegepast. Skytree wil doorgaan met het ontwikkelen van samenwerkingen met duurzame bedrijven in de regio. Het regionale hoofdkantoor van het bedrijf in Canada zal de komende drie jaar naar verwachting minstens 80 mensen in dienst nemen voor bedrijfsontwikkeling, diensten, bedrijfsvoering en R&D. In de toekomst heeft Skytree plannen om een tweede locatie in Canada te openen als productiefaciliteit.

Elena Nikonova, Vice President of Strategy Noord-Amerika van Skytree, zal het kantoor in Toronto en de uitbreiding leiden. "Terwijl we onze uitbreiding in Noord-Amerika voortzetten, zijn we erg blij om de locatie van ons Noord-Amerikaanse hoofdkantoor aan te kondigen. Dit is een belangrijke volgende stap voor Skytree, na de aankondiging van twee klanten in Canada. Ons kantoor in Toronto zal dienen als de hub voor onze activiteiten in Noord-Amerika, aangezien we op zoek zijn naar samenwerkingen met meer klimaatbedrijven met doelstellingen op het gebied van CO2-gebruik en -verwijdering".

Olivia Chow, burgemeester van Toronto, zei: "Gefeliciteerd Skytree met deze belangrijke uitbreiding in Noord-Amerika. Het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen is een prioriteit als we allemaal werken aan een duurzame, klimaatneutrale toekomst."

Skytree werkte nauw samen met Toronto Global, de investeringsmaatschappij voor de regio Toronto, bij het selecteren van een locatie voor het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor, het navigeren door het uitbreidingsproces en het leggen van contacten in de regio Toronto.

Voor meer informatie:
Skytree
[email protected]
www.skytree.eu

Publicatiedatum: