Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Markowski opgenomen in lijst veelbelovende leiders

CEO, David Markowski, is opgenomen in de MT/Sprout Next Leadership 50 van 2024, een lijst met veelbelovende leiders die het verschil maken in hun sector. De 37-jarige Markowski werd in november 2023 benoemd tot CEO van The Greenery. Zijn opdracht: het bedrijf transformeren naar een 'plattere en wendbare' organisatie, die beter toegespitst is op de uitdagingen waarmee de AGF-keten te maken heeft en de teler centraal zet.

Een opdracht die hij met plezier aangaat. "Waar ik me persoonlijk in wil ontwikkelen als leider, is economie en ecologie op een echt succesvolle manier hand-in-hand laten gaan. En de organisatie en haar stakeholders daarin meekrijgen." Een complex vraagstuk met vele gezichten, weet hij, waarin hij inhoudelijk verder wil groeien. "Ik houd van strategische puzzels en ben creatief in oplossingsgerichtheid. En ik leer graag – van verschillende leiders, teamgenoten en situaties", zo vertelt hij bij MT Sprout

Publicatiedatum: