Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert versterkt leiderschapsteam

Koppert kondigt de versterking van zijn directieteam en de introductie van een nieuw Global Leadership Team aan. Deze veranderingen markeren een belangrijke stap in de ambitie van Koppert om wereldwijd verdere groei te realiseren.

Een sterk fundament voor duurzame groei
Met de nieuwe leiderschapsstructuur kan Koppert zich beter aanpassen aan de regionale behoeften, terwijl het bedrijf zijn langetermijndoelstellingen nastreeft. Door innovatie en klantgerichtheid te combineren met een wereldwijd geïntegreerde aanpak, worden klanten nog meer centraal geplaatst binnen de organisatie. Dankzij regionalisatie is Koppert beter gepositioneerd om beter in te spelen op de unieke behoeften van telers en boeren wereldwijd. Versterkte regionale teams, ondersteund door een gestroomlijnd en ervaren globaal leiderschap, zullen lokaal efficiënter opereren, wat zorgt voor duurzame groei en verbeterde klantgerichtheid.



Nieuwe directiesamenstelling en Global Leadership Team
De nieuwe samenstelling van de Raad van Bestuur en het Global Leadership Team weerspiegelt de focus van Koppert op strategische groei, operationele efficiëntie en toekomstgerichte innovatie.

De Raad van Bestuur richt zich op strategische besluitvorming en het waarborgen van duurzame groei en stabiliteit in een veranderende markt. Ze bewaakt de algemene koers van het bedrijf, draagt zorg voor het internationaal uitdragen van de kernwaarden en zorgt voor een effectieve samenwerking met stakeholders op alle niveaus. De directie bestaat uit:

  • CEO: René Koppert
  • CBO: Martin Koppert
  • CFO: Erik-Jan Verdegaal

Het Global Leadership Team heeft als taak om strategische doelstellingen te realiseren. Dit team is verantwoordelijk voor het stimuleren van groei, het optimaliseren van processen en het verbeteren van klantgerichtheid in verschillende regio's wereldwijd. De leden van dit team zijn:

  • Directeur Noord-Amerika en Azië-Pacific: René Ruiter
  • Directeur Zuid-Amerika: Gustavo Hermann en Danilo Scacalossi Pedrazzoli
  • Directeur Europa, Midden-Oosten en Afrika a.i.: René Ruiter
  • Directeur Transformatie: Peter Maes
  • Directeur Marketing: Adriana Boock
  • Directeur Innovatie: Sjoerd van der Ent
  • Directeur Operations: Peter Couwels

Het Global Leadership Team zal nauw samenwerken met regionale teams om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, marktkansen te benutten en innovaties sneller te implementeren. De regionale teams zijn verantwoordelijk voor het aansturen van dagelijkse operaties en het vertalen van strategische doelen naar concrete resultaten, met een focus op groei en winstgevendheid. Boaz Oosthoek is verantwoordelijk voor de regio Zuid-Europa en Midden-Oosten & Afrika, waar Jurjen Boeringa verantwoordelijk is voor Noord-Europa.

Klaar voor de toekomst
Met deze herstructurering zet Koppert een belangrijke stap in het bouwen van sterke regionale markten en het bevorderen van klantgerichte groei. Door nauwe samenwerking met telers en boeren blijft Koppert streven naar innovatie en toonaangevende oplossingen die wereldwijd impact hebben.

"We zijn verheugd om een ervaren en divers leiderschapsteam te presenteren dat ons zal helpen om onze toekomstgerichte strategie uit te voeren," zegt CEO René Koppert. "Met deze veranderingen zijn we goed gepositioneerd om niet alleen onze huidige positie in de markt te versterken, maar ook om toekomstige groei te realiseren in nauwe samenwerking met onze klanten."

Voor meer informatie:
Koppert
[email protected]
https://www.koppert.nl/

Publicatiedatum: