Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ronald Begelinger aangesteld als nieuwe CEO van Havatec

Ronald Begelinger is per 9 oktober 2024 de nieuwe CEO van Havatec.

Begelinger is geen onbekende binnen de sector. Vanaf 2007 leidde hij zijn eigen ondernemingen in de tuinbouwtechniek: Enthoven Techniek en Patron Agri Systems International, die hij in 2018 verkocht aan Van der Hoeven Kassenbouw. Met deze bedrijven heeft hij veel ervaring opgedaan met grootschalige tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland. Vervolgens heeft hij zijn expertise ingezet in diverse interim managementrollen, waaronder bij Alumat Zeeman.

"Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan," aldus Ronald Begelinger. "Havatec heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als innovator in de bloemenindustrie, en ik zie volop kansen om die positie verder te versterken en nieuwe groeimogelijkheden te realiseren. Het is een eer om leiding te mogen geven aan dit gepassioneerde team en bij te dragen aan de voortdurende technologische ontwikkelingen die zo cruciaal zijn voor onze sector."

Naast zijn nieuwe rol als CEO is Begelinger ook aandeelhouder van Havatec. Onder zijn leiding wil Havatec niet alleen zijn positie in Nederland verstevigen, maar ook internationaal verder uitbreiden.

Op 5-7 november 2024 vindt de internationale IFTF beurs plaats in Vijfhuizen. Jaarlijks is Havatec hier met een stand aanwezig. Dit jaar zullen onder andere de SleevR, PrepR en Twister gepresenteerd worden. Begelinger zal ook aanwezig zijn op de beurs.

Voor meer informatie:
Havatec
[email protected]
www.havatec.nl

Publicatiedatum: