Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Grootste waterbassin ooit' bij Double Diamond Farms

ErfGoed heeft in samenwerking met Albers Alligator aan Double Diamond Farms in Canada het grootste waterbassin opgeleverd dat beide bedrijven ooit gerealiseerd hebben. Het bassin, 426 meter lang, 69 meter breed en 5 meter diep, biedt een opslagcapaciteit van meer dan 128 miljoen liter water.

Cor Bremmer, Operational Director van ErfGoed: "Als partner creƫren we oplossingen voor de uitdagingen waar kwekers mee geconfronteerd worden op het gebied van waterbeheer. Dit gigantische bassin is een antwoord op de groeiende vraag naar betrouwbare wateropslag in de tuinbouwsector. De schaalgrootte van dit project biedt een duurzame oplossing voor waterschaarste; een steeds groter wordende uitdaging binnen de sector."

Matthijs Kraaijeveld, Operations Manager North America van ErfGoed Canada, geeft aan: "Voor ons is dit project een bewijs van wat we kunnen bereiken met de juiste partners. Met dit bassin zal onze klant Double Diamond Farms kunnen beschikken over voldoende watercapaciteit. Regenwater is ook nog eens de beste kwaliteit gietwater. Het was een uitdagend project, maar we hebben een resultaat waar we trots op zijn!"

Voor meer informatie:
ErfGoed Nederland
Bredeweg 59
2751 GH Moerkapelle
+31 (0)79 593 38 00
[email protected]
www.erfgoed.nl

ErfGoed Canada
4893 Cherry Avenue North
Vineland L0R 2C0 Ontario, Canada
+1 (289) 969 8209
[email protected]
www.erfgoed.com

Publicatiedatum: