Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alle facilitaire processen onder één dak in nieuwe app voor (glas)tuinbouwsector

De app AMIGO (All Maintenance In Good Order) is officieel gelanceerd. Deze app stelt (glas)tuinbouwbedrijven in staat om belangrijke bedrijfsactiviteiten, zoals servicemeldingen, onderhoud en voorraadbeheer, eenvoudig te centraliseren en te beheren. Bovendien worden alle toeleveranciers eenvoudig aan de app gekoppeld, waardoor communicatie en planning van alle onderhouds- en servicewerkzaamheden op één centrale plek beschikbaar zijn.

Met AMIGO hebben bedrijven alle facilitaire processen onder één dak. De app maakt het mogelijk om defecten, storingen en serviceverzoeken snel te registreren, waardoor de gebruiker, zoals een bedrijfsleider of technische dienst, direct actie kan ondernemen. Belangrijke functies zoals voorraadbeheer, gepersonaliseerde gebruikersprofielen, locatieoverzichten en beoordelingsmogelijkheden zorgen voor een gestroomlijnde service- en onderhoudsplanning.

AMIGO is een app van Serviguard Solutions. De app is op initiatief van een tuinbouwtechnisch bedrijf ontwikkeld. De app wordt in een contractvorm aangeboden. Het dashboard in de app geeft een duidelijk overzicht van de geplaatste servicemeldingen en laat de geplande onderhoudsafspraken zien.

De app vereenvoudigt het onderhoudsbeheer binnen de (glas)tuinbouwsector en helpt bedrijven hun activiteiten efficiënter te organiseren.

Voor meer informatie:
AMIGO
0174-262459
www.your-amigo.com

Publicatiedatum: