Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Genomineerden Versrapport 2024 bekendgemaakt:

Zes formules in de race voor hoofdprijs in AGF - strijd tussen Nettorama en Lidl opgesplitst

Geen drie maar zes supermarktformules zijn in de race om de hoofdprijs De beste in AGF. te bemachtigen. Onderzoeksbureau YouGov, voorheen het GfK Consumerpanel, heeft de genomineerden voor het vernieuwde Versrapport bekendgemaakt. Dit jaar is het onderzoek voor het eerst opgesplitst in landelijke en regionale formules, zoals eerder ook werd gedaan bij het Kerst- en Zomerrapport.

In elk van de drie verscategorieën (brood, groenten en fruit, vlees) worden twee categoriewinnaars uitgeroepen: één voor landelijke en één voor regionale formules. Daarnaast worden twee overallverswinnaars geselecteerd, één per categorie, die als beste scoren in alle versgroepen.

Zes formules zijn genomineerd in de categorie AGF. Landelijk zijn dit Albert Heijn, Dirk en Lidl, regionaal maken Boni, Nettorama en Poiesz kans op de hoofdprijs.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats op 22 oktober. Vanaf die datum is het volledige Versrapport te bestellen en publiceert Distrifood de uitslagen.

Foto index: Dreamstime

Publicatiedatum: