Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100-jarig Legro onderscheiden met Predicaat Koninklijk

Afgelopen vrijdag, 11 oktober, is bekendgemaakt dat Legro is onderscheiden met het Predicaat Koninklijk door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Dit eerbetoon is een erkenning voor de jarenlange inzet, betrouwbaarheid en vooraanstaande positie van Legro binnen haar branche.



Een mijlpaal voor Legro
"We zijn ontzettend vereerd met deze erkenning. Het predicaat Koninklijk is echt een kroon op het werk van onze ouders en voorouders, maar ook van de toewijding van al onze medewerkers, partners en klanten. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning in ons bedrijf en daar zijn we enorm dankbaar voor", aldus Franc Swinkels en Sjellie Jacobs – Swinkels, directie Legro.

Het predicaat werd, uit naam van de Koning, officieel uitgereikt door Burgemeester van Extel–van Katwijk van gemeente Asten. De uitreiking vond plaats tijdens de jubileumviering op vrijdag 11 oktober, waar genodigden samen kwamen om de bijzondere mijlpaal van het 100-jarig bestaan te vieren.



Voor meer informatie:
Legro
Gerstdijk 20
5704 RG Helmond
Tel.: + 31 (0)493 691 416
[email protected]
www.legrogroup.com

Publicatiedatum: