Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrocan houdt belofte en keert terug naar Canada

Bedrocan International keert terug naar de Canadese medicinale cannabismarkt. Het bedrijf kocht een faciliteit in Scarborough, de voormalige thuisbasis van Bedrocan in Canada, en kreeg onlangs een teeltvergunning van Health Canada. Deze stappen vervullen Bedrocan's lang gekoesterde belofte om terug te keren naar Canada om gestandaardiseerde medicinale cannabis te telen voor Canadese patiënten. Het bedrijf is van plan om begin 2025 te beginnen met de teelt.

Het is de bedoeling dat Bedrocan verschillende gestandaardiseerde cannabisproducten op de Canadese markt brengt, waarvan het Bedrocan-product het meest bekend is. De cannabisproducten zullen via een derde partij gedistribueerd worden via het medische verkoopkanaal aan geregistreerde patiënten.

Bedrocan was eerder actief in Canada, maar staakte zijn activiteiten nadat een samenwerking met Canopy Growth werd beëindigd. Bedrocan heeft altijd de intentie uitgesproken om ooit terug te keren naar Canada.

Voor meer informatie:
Bedrocan
www.bedrocan.com

Publicatiedatum: