Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Nederlanders en Belgen op Fruit Attraction

Tholen - En zo zit de Fruit Attraction 2024 in Madrid er weer op. Waar er over de eerste twee dagen over het algemeen tevredenheid heerste, verliep de laatste dag toch weer tam. Over het algemeen een mooie drukte op een alsmaar groter wordende beurs, zo werd het omschreven. Het Nederlandse en Vlaamse paviljoen prijkten naast elkaar in hal 6 en dit werd toch als positief ervaren. Zeker met het Franse paviljoen ook in de hal was de stap voor (potentiƫle) klanten om langs te lopen niet groot. De paviljoens zagen dan ook een goed verloop, maar na twaalven op donderdag bleek de meerderheid het genoeg te vinden en werd de afbouw opgestart. Al met al werd er echter met tevredenheid teruggekeken op 3 dagen in Madrid, waar het team van AGF en Freshplaza uiteraard weer aanwezig waren voor een fotoreportage.

Klik hier voor de fotoreportage


Kaine La Crois van Ammelaan Construction BV


Melchior Coolbergen en Monique Peeters Cornelissen van Ortolanda de radijs specialist

De exposanten gaven aan met name tevreden te zijn over de kwaliteit van de gesprekken tijdens de beurs. Bovendien dwong het regenachtige weer de bezoekers de hallen in, wat de beleving ten goede kwam. Zo gaven de Nederlanders en Belgen aan tevreden te zijn over de beurs. Het internationale karakter van de beurs en de timing, die voor veel producten gunstig is, speelt hierbij zeker een rol. En organiseerden de Fransen dit jaar een ander evenement met "Olympicnic"- met proeverijen, beurzen en zelfs spelletjes, als verwijzing naar de Olympische Spelen. De bezoekers konden midgetgolfen en basketballen.


Jos en Annelies Looije - die afgelopen weekend hun nieuwe kas in Burgerveen openden - samen met Johan Knoll van Terra Natura International


Javier Garcia Rigol en Jan Doldersum van Rijk Zwaan

De Spaanse exposanten zeggen dat er op de eerste dag misschien meer bezoek was, maar dat de tweede dag kwalitatief beter was. Het is opvallend dat geen van de Spaanse exposanten klaagde over de editie van Fruit Attraction van dit jaar, iedereen leek erg blij met hoe alles was verlopen. De Arabische en Noord-Afrikaanse exposanten merkten dan weer op dat de beurs begon af te koelen na een drukke en enthousiaste eerste dag, maar de Italianen ervaarden juist weer een zeer drukke tweede dag. Alle verschillende hallen kwamen echter wel overeen dat de laatste dag het rustigst was, waarbij de laatste gesprekken plaats konden vinden en er nagepraat kon worden over de afgelopen editie.

Klik hier voor de fotoreportage