Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier nieuwtjes van de Canadian Greenhouse Conference

In de aanloop naar het Thanksgiving-weekend bieden we u enkele nieuwigheden van de Canadian Greenhouse Conference. De uitverkochte vakbeurs en conferentie verwelkomde deze week telers, leveranciers en andere geïnteresseerden in Niagara Falls.

Een nieuwe naam op de vakbeurs: Cstainable. Het bedrijf stond voorheen bekend als CO2GRO en was beursgenoteerd, maar is nu in privébezit en klaar om zijn aanbod voort te zetten.

Bill Vandenoever en Willem Bijlsma van Bold Robotics brachten een van hun robotoplossingen naar de vakbeurs, een oplossing met één kop die flexibiliteit in gebruik combineert met een lagere prijs. Ook verhuisde het bedrijf naar hun nieuwe pand: dezelfde locatie, meer ruimte.

Verse komkommers en tomaten op de stand van Plant Products? Jazeker. Het bedrijf kondigde aan de nieuwe dealer te worden van Nunhems, de veredelingsafdeling van BASF.

Het team van Gro-Bark lanceerde hun nieuwe tuinbouwkwaliteit Wood-Fibre, gemaakt van gerecyclede reststoffen uit de houtindustrie. Met dit product ondersteunt het bedrijf de vermindering van veenmos in groeimedia.

Maandag volgt de volledige fotoreportage.