Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: VertiFarm 2024

De 2024 editie van de VertiFarm is tot een einde gekomen na een driedaagse beurs die deze week plaatsvond in Dortmund, Duitsland. In combinatie met de top van de Association for Vertical Farming bracht de beurs verschillende internationale spelers samen op de top en de beursvloer.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Endre Harnes en Martin Molenaar op de Avisomo stand met Joel Cuello

In vergelijking met vorig jaar is het aantal bezoekers en exposanten op de beurs gedaald. Toch lieten verschillende exposanten weten dat de kennismakingen, gesprekken en follow-ups tot nu toe goed zijn verlopen.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Galen Zhou van Sananbio ziet 'een enorme groei in de Zuidoost-Aziatische markt'

Interessant genoeg lijkt er op de beurs een focus te zijn op de teelt van algen, met bedrijven die nieuwe oplossingen bieden voor deze telers.

Gerd Hilpmann van Puevit ontwierp hun manier om algen te kweken. In hun eigen algenwerk verkopen ze hun product spirulina in zijn oorspronkelijke vorm, onbewerkt.

En net als op elk vertical farming evenement is LED-belichting een belangrijk gespreksonderwerp. LED-leveranciers maken van de gelegenheid gebruik om hun aanbod te laten zien, nieuwe producten te lanceren en technologieën zoals watergekoelde lampen te promoten.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

William Simmonds van AgriData Innovations

VertiFarm is klaar voor een nieuwe editie volgend jaar, met nieuwe data die nog moeten worden bevestigd. De organisatie zal dat echter zeer binnenkort kunnen bevestigen.

Voor meer informatie:
Vertifarm
+49 (0) 231/1204 521
www.vertifarm.de

Publicatiedatum: