Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schenkeveld implementeert zesde IIVO-systeem

Schenkeveld heeft hun zesde IIVO-systeem in gebruik heeft genomen. Dit betekent dat zij met deze technologie van Hoogendoorn op maar liefst 90 hectare tomaten en komkommers gaan telen, een belangrijke stap in hun streven naar verdere optimalisatie van hun teeltprocessen.

Schenkeveld was een van de eerste bedrijven die koos voor het IIVO-systeem. Sinds de start van deze samenwerking heeft Schenkeveld steeds opnieuw het vertrouwen gesteld in Hoogendoorn's technologie om hun teelt te optimaliseren. "Het is bijzonder om te zien hoe Schenkeveld, met hun passie voor perfectie, steeds meer mogelijkheden benut om met behulp van IIVO duurzamer, efficiƫnter en winstgevender te telen," aldus Kevin Spoelder, Sales Manager EMEA bij Hoogendoorn.



Technologische vooruitgang
Het IIVO-systeem biedt Schenkeveld geavanceerde mogelijkheden om het klimaat in hun kassen optimaal te monitoren en te beheren. Deze technologie, die real-time data combineert met analyses, helpt bij het nemen van datagedreven beslissingen die zowel de efficiƫntie als de duurzaamheid van de teelt verhogen. Door dit zesde systeem te integreren, kan Schenkeveld hun activiteiten op nog grotere schaal optimaliseren.

Samenwerking met Patron Agri Systems
De samenwerking met Patron Agri Systems resulteerde eerder dit jaar in de installatie van het vijfde IIVO-systeem. Het zesde systeem is inmiddels verkocht en wordt dit najaar in bedrijf genomen.

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth Management
[email protected]
https://hoogendoorn.com/

Publicatiedatum: