Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe pitloze minipaprika's geteeld in kassen

Windset Farms onthult haar nieuwste aanwinst in het assortiment: Sweeties pitloze minipaprika's. Deze zoete en verfrissend knapperige minipaprika's zijn verkrijgbaar in drie levendige kleuren: rood, oranje en geel. De Sweeties paprika's, die geen GGO's zijn en in kassen worden geteeld, zijn volledig zaadloos, waardoor ze gemakkelijk in plakjes of blokjes gesneden kunnen worden of gewoon zo uit de zak gegeten kunnen worden.

Onderzoek bewijst dat verse, gemakkelijke en voedzame snacks de voorkeur van de consument hebben, vooral omdat mensen op zoek zijn naar gezondere alternatieven om hun trek te stillen. Sweeties pitloze minipaprika's spelen in op deze groeiende behoefte door een natuurlijk zoete en smaakvolle optie te bieden voor tussendoortjes onderweg.

"Omdat de beweging naar een gezondere levensstijl blijft groeien, passen Sweeties pitloze minipaprika's perfect in wat de hedendaagse consument zoekt," zegt Ryan Cherry, directeur verkoop bij Windset Farms. "We zijn verheugd om deze nieuwe variëteit te introduceren die een onverslaanbare balans van smaak, kleur en gemak brengt in elke routine."

Sweeties zaadloze minipaprika's zijn een aanvulling op Windset Farms' bestaande paprika's, waaronder Maestro paprika's, Crescendo zoete puntpaprika's, Dolce zoete minipaprika's, baby paprika's en Sonata tropische minipaprika's. Elke paprikavariëteit wordt in de kas in verschillende kleuren geteeld en zorgvuldig geselecteerd op unieke smaakprofielen. Uitgebreide testen van variëteiten stelt Windset Farms in staat om de trends in de markt voor te blijven en ervoor te zorgen dat hun aanbod voldoet aan de behoeften van consumenten en retailers.

Duurzaamheid is ook van groot belang voor consumenten en voor Windset Farms. De nieuwe Sweeties LDPE zak, verkrijgbaar in een 450 gram en 680 gram optie, vermindert het plastic gebruik met 20 procent in vergelijking met gelamineerde zakjes. Windset Farms is toegewijd aan duurzaamheid, met voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat de verpakking zowel milieuvriendelijk is als effectief voor de houdbaarheid. "We zijn toegewijd aan het leveren van heerlijke AGF-producten op een manier die onze impact op het milieu minimaliseert," voegt Cherry toe.

Sweeties pitloze minipaprika's delen het speelse ontwerp van Yum Yums cherrytomaten, die na hun succesvolle lancering in oktober vorig jaar maand na maand een indrukwekkende verkoop lieten zien. De op kinderen gerichte branding helpt consumenten gezonde opties te introduceren om ervoor te zorgen dat het hele gezin kan genieten van verse en voedzame groenten. De eerste reacties van consumenten bevestigen dit enthousiasme voor de uitnodigende, retro-geïnspireerde ontwerpen en de onverslaanbare smaak, met een solide omzetgroei sinds de recente introductie op de markt.

"De reacties zijn overweldigend positief, zowel ouders als kinderen zijn dol op de zoete, knapperige smaak van Sweeties," merkt Cherry op. "Onze speelse branding maakt gezond eten leuker, wat een win-win is voor onze klanten en gezinnen."

Windset Farms zal dit jaar de Sweeties pitloze minipaprika's presenteren op de Global Produce and Floral Show in Atlanta op 18-19 oktober. Bezoek Windset op Booth #B1465 voor meer informatie over dit nieuwe product.

Voor meer informatie:
Randi Church
Windset Farms
Tel: 778-908-1029
[email protected]
www.greenhousegrown.com

Publicatiedatum: