Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FutureProp officieel open voor business

Op 7 oktober vond de officiële lancering plaats van FutureProp Inc., een samenwerking tussen Gold Leaf Technologies en Artechno Growsystems om opkweken te optimaliseren.

Art van Rijn, oprichter van Artechno Growsystems: "De afgelopen jaren hebben we nauw samengewerkt met opkweekbedrijven in Nederland om de mogelijkheden te onderzoeken van het gebruik van ons AVF+ systeem voor de opkweken van jonge planten. De resultaten zijn buitengewoon."

FutureProp, "powered by Artechno", moet telers helpen hun productie te verhogen door kweekcellen in hun bestaande faciliteiten te integreren, de ruimte-efficiëntie te maximaliseren, arbeidskosten te verlagen en meer ruimte voor teelt te creëren.

FutureProp zal niet alleen de sierteelt en de opkweek van voedselgewassen bevorderen, maar ook nauw samenwerken met de bosbouwsector om de overlevingskansen van boomzaailingen te verbeteren en zo tekorten aan te vullen. Andere toepassingen zijn genezing van enten, overgang naar weefselkweek en de ontwikkeling van eiwitten op basis van planten.

FutureProp kondigt ook een onderzoekssamenwerking aan met Vineland Research and Innovation Centre, in het hart van de kasregio Beamsville-Niagara en op slechts een paar uur van het kasmekka van Ontario, Leamington. FutureProp zal samen met telers proeven uitvoeren om de resultaten die deze technologie mogelijk maakt te valideren.

Voor meer informatie:
FutureProp
[email protected]
futureprop.ag

Publicatiedatum: