Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Filipe Oliveira da Silva benoemd tot CEO van JASA

JASA Packaging Solutions heeft Filipe Oliveira da Silva benoemd tot nieuwe CEO. Hij neemt de dagelijkse leiding over van Eduard de Haan, die in een nieuwe rol actief blijft binnen het Alkmaarse bedrijf. "Met zijn uitgebreide internationale ervaring en bewezen expertise in groeistrategieën is Oliveira da Silva goed voorbereid om JASA naar een nieuw niveau van uitbreiding en innovatie te leiden", zo meldt het bedrijf.

De 42-jarige Oliveira da Silva heeft een internationale carrière opgebouwd, met ervaring in landen als Portugal, Brazilië, Mexico en Zweden. "De activiteiten en plannen van JASA sluiten perfect aan bij mijn ervaring. Dit is een bedrijf in opkomst. Met een sterke focus op professionalisering, innovatie en internationalisering kijk ik ernaar uit om samen met het uitzonderlijke team van JASA onze groei in de komende jaren te stimuleren", aldus Oliveira da Silva.

Eduard de Haan blijft als aandeelhouder en in een nieuwe rol fulltime betrokken bij JASA. Hij zal de buy & build-strategie verder faciliteren, wat onder andere inhoudt dat hij toezicht houdt op bedrijfsovernames die het productportfolio van JASA zullen verbreden. Daarnaast zal De Haan het voortouw nemen in de opening van nieuwe vestigingen en het aangaan van strategische partnerschappen, die essentieel zijn voor het langetermijngroeiplan van JASA. "Ik ben erg blij met deze versterking," zegt De Haan. "Op alle gebieden streven we naar kwaliteit, en Filipe is een fantastische aanvulling."

Oliveira da Silva kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: "Een mooi bedrijf, prachtige producten, geweldige mensen en veel kansen."

Voor meer informatie:
JASA Packaging Solutions
Hazenkoog 14-16
1822 BS Alkmaar
Tel: +31 (0)72 561 27 00
[email protected]
www.jasa.nl

Publicatiedatum: