Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mattie Kaelen en Bart Millenaar nieuwe vertegenwoordigers LTO Brussel

Op korte termijn starten Mattie Kaelen (per 15 oktober) en Bart Millenaar (per 1 januari) als vertegenwoordigers voor LTO in Brussel. Samen met strategisch beleidsadviseur Klaas Johan Osinga en hoofd public affairs & communicatie Bjørn van den Boom vormen zij het LTO-bureau in Brussel, dat met de aanstelling van deze twee nieuwe lobbyisten structureel is uitgebreid en versterkt.

Mattie Kaelen en Bart Millenaar hebben beide ruime ervaring in het internationale werk en in Brussel. Mattie was eerder onder andere bij provincie Limburg verantwoordelijk voor de internationale samenwerking. Bart heeft de laatste jaren als beleidsadviseur landbouw, visserij en milieu bij het Europees Parlement gewerkt.

Hans Van den Heuvel: "Ik ben verheugd met de aanstelling van Mattie en Bart bij LTO. Beide zijn ervaren belangenbehartigers met een uitstekende kennis van het Brusselse werkveld. Ze beschikken over een relevant netwerk en een goede kennis van relevante dossiers. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze uitbreiding van het LTO-bureau in Brussel onze impact nog verder zullen versterken. Dat doet recht aan het grote belang van de Europese Unie voor boeren en tuinders."

Mattie Kaelen: "Het zijn spannende tijden voor de agrarische sector én Europa. Het gaat over verduurzaming van de sector, maar ook over innovatie en in toenemende mate over voedsel­zekerheid binnen de Europese Unie, zeker in de huidige onrustige geopolitieke periode. Als we impact willen hebben voor onze boeren en tuinders, moeten we volop samenwerken en slimme coalities vormen. Ik zie er naar uit om daaraan bij te dragen."

Bart Millenaar: "Het overgrote deel van het landbouwbeleid begint in Brussel. De afgelopen jaren heb ik gezien hoe belangrijk het is dat dit beleid aansluit bij de dagelijkse praktijk van agrarische ondernemers. Ik kijk er daarom enorm naar uit om in mijn nieuwe rol de brug te slaan tussen boeren en beleidsmakers in Brussel."

Bron: LTO

Publicatiedatum: