Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RED Horticulture breidt uit naar Amerika

RED Horticulture heeft zijn uitbreiding naar de Noord-Amerikaanse markt aangekondigd met de oprichting van RED Horticulture Inc. en de toevoeging van een nieuwe Business Developer, dr. Abhay Thosar. Deze brengt uitgebreide expertise in tuinbouwgewassen zoals hogedraadplanten, sierplanten, bladgroenten en zachtfruit.

Volgens het bedrijf heeft Thosar tientallen jaren ervaring in het werken met kassen, teeltkamers en vertical farms. "Zijn grondige kennis van kasbeheer, vertical farming, gewasbeheer en Controlled Environment Agriculture (CEA) in een verscheidenheid aan gewassen maakt hem ideaal voor deze rol."

Thosar gelooft dat RED's Smart Dimming technologie Noord-Amerikaanse telers een concurrentievoordeel zal bieden, vooral in uitdagende marktomstandigheden waar ze concurrentie ondervinden van import. "Innovatie, het aanpakken van de behoeften van telers en het bevorderen van duurzaamheid zijn de belangrijkste redenen waarom ik bij RED ben gekomen. Ik heb een passie voor het optimaliseren van de respons van planten door belichting en de technologie van RED biedt telers een enorme flexibiliteit voor verschillende gewassen en toepassingen."

Thosar zal aanwezig zijn op vele Noord-Amerikaanse beurzen, te beginnen op de Canadian Greenhouse Conference in Canada op 9 en 10 oktober. Hij zal telers en professionals uit de sector de kans geven om hem persoonlijk te ontmoeten en te ontdekken hoe RED's oplossingen hun teeltactiviteiten kunnen verbeteren.

Voor meer informatie:
RED Horticulture
horticulture.red/

Publicatiedatum: