Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ErfGoed versterkt team met wijzigingen

ErfGoed heeft recent wijzigingen binnen het team doorgevoerd. Machiel Paans, die jarenlang met veel plezier verantwoordelijk is geweest voor de verkoop, maakt de overstap naar een nieuwe rol binnen de organisatie. Vanaf heden zal hij de functie van Manager Projects op zich nemen.

Machiel: "Na jaren met enthousiasme de advisering en verkoop te hebben gedaan, ga ik een nieuwe uitdaging aan. Ik vind het leuk om de vertaalslag van verkoop naar uitvoering te maken en zo onze klanten en het bedrijf vanuit de uitvoering van dienst te kunnen zijn."



De werkzaamheden van Machiel worden de komende periode overgedragen aan Arjan van Dam en Herbert Huisman.

Herbert Huisman is sinds februari werkzaam als Area Sales Manager bij ErfGoed. Met zijn gedrevenheid en passie en zijn achtergrond als ondernemer, gecombineerd met zijn ervaring in infrastructuur en civiele techniek, kan Herbert klanten uitstekend adviseren. "Ik voel me volledig op mijn plek bij ErfGoed en heb er het volste vertrouwen in dat de uitvoering bij Machiel in goede handen is," geeft Herbert aan.

Arjan is een vertrouwde kracht binnen ErfGoed. Hij is al 19 jaar verbonden aan het bedrijf. "Hiervan heb ik 7 jaar de Canadese vestiging geleid, waar ik ook verantwoordelijk was voor de verkoop," vertelt Arjan enthousiast. "Met mijn binnen- en buitenlandse ervaring op het gebied van teeltvloeren en watertechniek, kijk ik ernaar uit om de bedrijven van onze klanten toekomstbestendig te maken met onze oplossingen."

Jack Ford, North America Sales Manager bij ErfGoed blijft het aanspreekpunt voor klanten in Canada en de Verenigde Staten. Matthijs Kraaijeveld, Manager Operations van ErfGoed Canada wordt verantwoordelijk voor de uitvoering van alle projecten in Noord Amerika. Jack en Matthijs zijn blij met deze stap. "We werken in dezelfde tijdzone, begrijpen de cultuur en kunnen klanten optimale service verlenen."

Voor meer informatie:
ErfGoed
Bredeweg 59
2751 GH Moerkapelle
Tel: +31 (0)79 593 38 00
[email protected]
www.erfgoed.com

Publicatiedatum: