Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carin van Huët benoemd tot RvC-lid Agrifirm Group

De ledenraad van Coöperatie Agrifirm U.A. heeft Carin van Huët benoemd tot lid van haar Bestuur. Tevens is zij toegetreden als lid van de Raad van Commissarissen van Agrifirm Group B.V. Momenteel is ze CFO bij Koninklijke Fruitmasters en heeft in eerdere functies diverse leiderschapsrollen vervuld bij Rabobank Nederland en in diverse raden van toezicht waaronder Amstelland Ziekenhuis en de Stichting Biodiversiteits-monitor.



Sterke band met de agrarische sector
Carin heeft een sterke band met de agrarische sector: ze groeide op in een boerenfamilie en studeerde agrarische economie aan de Wageningen Universiteit. Haar brede ervaring in de agri-business, gecombineerd met haar leiderschapskwaliteiten en expertise in duurzame strategieontwikkeling, maken haar een waardevolle aanvulling voor Agrifirm. Met haar achtergrond en expertise ziet Carin volop mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappelijke en ecologische uitdagingen binnen de agrarische sector.

"Wat mij aanspreekt bij Agrifirm is de coöperatieve structuur en de sterke visie om duurzame voedselketens te realiseren voor toekomstige generaties. Agrifirm heeft een cruciale rol in het ondersteunen van boeren en telers om te kunnen blijven opereren in een snel veranderende markt. Ik kijk ernaar uit om daaraan bij te dragen," aldus Van Huët.

Bron: Agrifirm

Publicatiedatum: