Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Claude Sarrailh is de nieuwe CEO van Ahold Delhaize voor Europa en Indonesië

Claude Sarrailh heeft deze week officieel zijn nieuwe rol als CEO voor Europa en Indonesië aanvaard. "Met meer dan 25 jaar ervaring in de detailhandel brengt Claude een schat aan expertise en een bewezen staat van dienst op het gebied van internationaal leiderschap. Zijn passie voor detailhandel, klantinnovatie en mensen hebben zijn dynamische carrière vormgegeven. Op persoonlijk vlak is Claude, opgegroeid in verschillende landen, vloeiend in meer dan vier talen, wat bijdraagt ​​aan zijn wereldwijde perspectief", zo meldt het bedrijf.

Claude: "We willen een rol spelen in de transformatie van voedsel om de gezondheid van onze klanten en de planeet beter te ondersteunen. Dit is zeker een urgente uitdaging voor ons en tegelijkertijd een geweldige kans om deze transformatie te anticiperen en te leiden. In meer praktische zin is onze belangrijkste kans in Europa om onze schaalgrootte te blijven benutten om betere voorwaarden en producten voor onze klanten te hebben."

Bron: Ahold Delhaize

Publicatiedatum: