Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Software voor teeltbeheer bij AGF-bedrijven

AppsforAgri kondigt de lancering aan van iCrop, een software oplossing die speciaal is ontworpen voor voedselverwerkende bedrijven met eigen teeltactiviteiten. iCrop stelt bedrijven in staat om hun teeltprocessen efficiënter te beheren, productiviteit te verhogen en te voldoen aan de steeds strengere eisen op het gebied van duurzaamheid en voedselveiligheid, zo stelt het bedrijf.

"In de agrarische sector wordt het teeltbeheer steeds complexer door toenemende regelgeving en de behoefte aan transparantie in de keten. iCrop biedt bedrijven een oplossing door belangrijke gegevens zoals gewasontwikkeling, bodem- en klimaatcondities te centraliseren en toegankelijk te maken. Bovendien ondersteunt iCrop teeltmanagers bij het nemen van betere beslissingen dankzij uitgebreide teeltadviezen en de mogelijkheid om op basis van data oogst- en levermomenten nauwkeuriger te plannen", vertelt Corné Braber, CEO van AppsforAgri.

"Met iCrop bieden we AGF-bedrijven een krachtig hulpmiddel om niet alleen hun dagelijkse teeltprocessen te stroomlijnen, maar ook om proactief te sturen op voedselveiligheid en duurzaamheid. Door toegang te geven tot cruciale data kunnen teeltmanagers beter anticiperen op veranderende omstandigheden en strategische keuzes maken die hun bedrijfsvoering verbeteren."

Belangrijkste kenmerken van iCrop:

  • Efficiëntie en productiviteit verhogen: iCrop centraliseert teeltgegevens, waardoor processen worden gestroomlijnd en middelen optimaal kunnen worden ingezet.
  • Teeltadvies en verbeterde grip op de teelt: iCrop biedt uitgebreide ondersteuning voor teeltadvies en helpt managers om belangrijke beslissingen beter te onderbouwen, wat leidt tot betere timing van oogst en levering.
  • Flexibele integratie met ERP-systemen: iCrop integreert eenvoudig met bestaande ERP-systemen zoals SAP en Microsoft Dynamics, waardoor bedrijven hun gegevens direct kunnen koppelen aan andere bedrijfsprocessen.
  • Voedselveiligheid en duurzaamheid waarborgen: Met iCrop kunnen bedrijven eenvoudig voldoen aan de vereisten voor voedselveiligheid en duurzaamheid door alle benodigde data centraal te beheren.

Voor meer informatie:
AppsforAgri
Stadhuisplein 345a
5038 TH Tilburg
Tel.: +31 (0)85 773 14 47
[email protected]
www.appsforagri.com

www.icrop.nl

Publicatiedatum: