Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"De kweker kan in een oogopslag zien wat het beste armatuur is voor zijn teelt”

Tholen - De gebroeders Geers zitten niet stil. Afgelopen jaren zijn ze naast het produceren van de Geers Connection Cables druk bezig geweest met het realiseren van complete belichtingsinstallaties. Inmiddels hebben ze bij diverse bedrijven de belichtingsinstallaties aangepast, geïnstalleerd en opgehangen. Dat zijn projecten waar drie partijen samenkomen: de LED-leverancier, de kweker en Geers als installateur.

"Wat ons de laatste jaren daarbij opviel, is dat het lastig is voor de kweker om de juiste armaturen te kiezen voor zijn teelt. Daardoor moesten engineers vaak meerdere plannen uitrekenen en dat kost onnodig veel tijd en geld", aldus Bart Geers. Daarom heeft Geers nu zelf een tool ontwikkeld om de teler te helpen bij het maken van de beste keuze in LED-lampen. Bart: "Er is tegenwoordig zoveel te koop op dit gebied. Het is moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien. We willen de kweker daarbij helpen. Daarom hebben we een tool ontwikkeld waar alle specificaties worden ingevoerd, samen met de wensen en uitgangspunten van de kweker. Vervolgens kan de kweker in een oogopslag zien wat het beste armatuur is voor zijn teelt."

Door de verbreding van het dienstenpakket was het ook tijd om de bedrijfsnaam aan te passen naar Geers Grow Light Systems en de huisstijl compleet te vernieuwen. De geheel nieuwe website laat de sterke, internationale ambities zien. Neem er gerust een kijkje:

Voor meer informatie:
Geers Grow Light Systems
Buijs Ballotstraat 16,
2693 BE 's-Gravenzande
Tel: +31 (0)85 073 01 42
[email protected]
www.geersbv.nl