Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste werkdag Ruud Hogervorst

Vandaag is de laatste werkdag van Ruud Hogervorst. "Ruud is in zijn lange carrière verantwoordelijk geweest voor de losse tomaten en het centraal sorteren van losse tomaten bij veiling Westland. Hierna is hij verantwoordelijk geweest voor losse tomaten en komkommers bij Haluco in Bleiswijk. Sinds maart 2019 heeft Ruud zijn expertise ingezet bij Harva International in Waddinxveen, en heeft hier de verantwoording gehad voor komkommers en trostomaten. De niet altijd makkelijke rol tussen teelt en commercie was aan Ruud goed toevertrouwd. Hij genoot aanzien en respect van zowel de vele telers en toeleveranciers als zijn collega's. Zijn kennis en ervaring heeft Ruud kunnen overdragen aan de mensen om hem heen", aldus zijn collega's.

"Het wordt nu tijd voor een mooie nieuwe fase in zijn leven. Ruud gaat van zijn welverdiende pensioen genieten. We danken Ruud enorm voor al zijn inzet en enthousiasme en zullen hem missen op de afdeling. Als ook zijn vele unieke uitspraken, die een ieder die Ruud kent zal herkennen. Rest ons een grote dank voor al zijn inzet en betrokkenheid. Ga genieten van een mooi pensioen, Ruud!"

Voor wie Ruud vandaag nog een leuk bericht wil sturen: [email protected]

Publicatiedatum: