Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oostlandse kerken vieren oogstdankdag op zondag 13 oktober

"In een wereld, waarin vrijheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is, mogen wij hier blij zijn dat we in vrijheid kunnen oogsten. De Nederlandse consument waardeert het bovendien en koopt steeds meer bewust producten uit eigen land," deelt Annie van der Burg bij de aankondiging van een oogstdankdag.

De oogst hebben we niet helemaal in eigen hand en er is afhankelijkheid van de zon en de regen, iets wat zeker in 2024 erg veel ter sprake is gekomen. Er is echter dankbaarheid dat er geoogst kon worden. Daarom vieren kerken in Oostland oogstdankdag. Ze zullen weer versierd zijn met producten die in de streek van Oostland geteeld worden. Dat is elk jaar opnieuw een lust voor het oog.

Op zondag 13 oktober zijn er vieringen in:

  • Bleiswijk: Parochiekerk O.L. Vr. Visitatie, Hoefweg 55, Bleiswijk om 11.00 uur
  • Bergschenhoek: Parochiekerk St. Willibrord, Smitshoek 122, Bergschenhoek om 9.15 uur.
  • Berkel: Parochiekerk O. L. Vrouw Geboorte, Noordeindseweg 102, 2651 CX Berkel om 11.00 uur. Na de viering bent u allen van harte welkom voor een kopje koffie in het parochiehuis achter de kerk.
  • Pijnacker: Parochiekerk H. Joannes de Dooper, Oostlaan 38, Pijnacker om 9.15 uur. Na de viering is er koffie/thee achter in de kerk.
  • Nootdorp: Parochiekerk H. Bartholomeus, Veenweg 36, 2631 CL Nootdorp om 11.00 uur. Na de viering is er koffie/thee in het parochiehuis.

Neem voor meer informatie over de oogstdankdagvieringen contact op met [email protected].

Publicatiedatum: