Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Peterson and Control Union verwerft meederheidsbelang in Delphy Groep

Royal Peterson en Control Union Group (RPCU) en Delphy Groep (Delphy) hebben bekendgemaakt dat RPCU een meerderheidsbelang in Delphy heeft verworven. Delphy wordt onderdeel van Peterson Projects and Solutions, dat zich richt op advies- en kennisactiviteiten, waaronder in de land- en tuinbouw.

De overname zal de domeinexpertise van Delphy combineren met het reeds gevestigde internationale netwerk van RPCU-kantoren, waardoor meer landen en toeleveringsketens zullen profiteren.

Jacco van der Wekken, directeur bij Delphy: "Het management en de aandeelhouders van Delphy zijn op zoek gegaan naar een solide partner waarmee we onze expertise wereldwijd versneld kunnen inzetten en die zal bijdragen aan de uitbouw van Delphy. Na een zeer afgewogen proces hebben de aandeelhouders van Delphy Groep BV gekozen voor Royal Peterson en Control Union als partner voor de toekomst".

"Deze overname is ook een erkenning van de kwaliteit en toegevoegde waarde die we als Delphy leveren. Samen met Peterson Projects and Solutions zal Delphy Group worden versterkt tot een wereldwijd toonaangevend kennisbedrijf voor de plantaardige sectoren."

Johan Maris, CEO van RPCU, voegt toe: "In onze wereldwijde activiteiten zien we al vele jaren een groeiende vraag naar onafhankelijk advies gericht op het inzetten voor de onafhankelijke belangen van de teler en stakeholders".

"Steeds meer landen willen zelfvoorzienend zijn in de voedselproductie, terwijl tegelijkertijd hun noodzaak om in te spelen op klimaatverandering en duurzaamheidsuitdagingen duidelijk is. De praktische kennis en expertise van Delphy zal een grote aantrekkingskracht hebben om dit op te lossen."

Voor meer informatie:
Peterson Projects and Solutions
[email protected]
https://www.onepeterson.com/



Delphy
[email protected]
https://delphy.nl

Publicatiedatum: