Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Ons merk verdiende een jasje dat past in de huidige dynamische markt"

De Vette heeft haar merk in een nieuw jasje gestoken. Het gele logo heeft een opfrisbeurt gekregen en een nieuwe website is een vernieuwde kennismaking met het bedrijf dat volop ontwikkelt. De specialist in gewasbeschermingsapparatuur en aluminium- en staalconstructies voor de (glas)tuinbouw is daarmee helemaal klaar voor de toekomst.

Onafhankelijk
De Vette is nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. "Dat is best bijzonder in een tijd dat buitenlandse invloeden steeds groter worden in de Nederlandse toelevering," zegt algemeen directeur Sander van der Vaart daarover. "Het is echter onze kracht dat we met ons eigen team de Nederlandse markt geheel kunnen bedienen. In het buitenland werken we samen met kassenbouwers en installateurs waarmee we gezamenlijk prachtige projecten realiseren op verschillende continenten. Ons merk verdiende een jasje dat past in de huidige dynamische markt."

Voldoende ruimte
Waar De Vette decennialang opereerde vanuit Midden-Delfland, is de huidige machinefabriek gevestigd in Rotterdam. "Dat is ook een move geweest die ons in staat stelt om mee te groeien met de markt," legt van der Vaart uit. "Met 2400 m² hebben we voldoende ruimte om te produceren én uitgebreid te testen. Ons team bestaat uit circa twintig medewerkers waarmee we een klant volledig kunnen begeleiden van het idee tot en met de inbedrijfstelling. Alle tussenliggende stappen zoals 3D-ontwerpen, produceren, testen en assembleren, gebeurt allemaal in eigen beheer."

Voor meer informatie:
De Vette
[email protected]
https://devette.nl/

Publicatiedatum: