Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF'ers op Vakbeurs Foodspecialiteiten

Tholen - Op de laatste dag van september en de eerste dag van oktober vond een nieuwe editie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats in Houten. Twee dagen lang presenteerden ruim 300 exposanten producten en diensten aan ondernemers, werknemers en inkopers van versspeciaalzaken en horeca.


Postuma AGF had Hollandse bloemkool in de actie

Deze branches zijn de kweekvijver voor nieuwe producten die niet in supermarkten te vinden zijn. "Foodspeciaalzaken richten zich op mensen die zichzelf en hun omgeving graag verwennen met de lekkerste producten als alternatief voor een avondje uit", aldus beursmanager Evelien de Ruijg.

Vanuit de AGF-sector waren vooral de chips-, noten- en sappenbedrijven weer goed vertegenwoordigd. Bij Schulp stonden de krachtsappen centraal en werd ook de nieuwe gembersap geïntroduceerd. Bij Flevosap lag de nadruk op de wintersappen Postuma AGF stond met een grote stand waar ook 'Augurkenkoning' Kesbeke met zijn producten een prominente plek had. Vanuit België was The Nuts and Dried Fruits Company aanwezig. Zij stonden op de stand bij Nuts Today.

De openingstijden van de beurs waren dit jaar aangepast. Voorheen duurde de eerste beursdag van 13:00 tot 22:00 uur. Dit keer opende de beurs een uurtje later. De tweede dag is ingekort naar 10:00 tot 19:00 uur.

Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders