Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie oplossing voor goothygiëne op Noord-Amerikaanse markt

Metazet Canada introduceert innovatie Second Skin, een oplossing voor goothygiëne, op de Canadian Greenhouse Conference 2024. Met het dat product geven telers hun goten een tweede leven.

Second Skin is een gepatenteerde kunststof toplaag die goten duurzaam vernieuwt en beschermt. Het biedt een langdurige, onderhoudsarme oplossing waarbij efficiënt reinigen eenvoudig wordt en waterafvoer optimaal blijft. Het materiaal is bestand tegen hoge druk, gangbare reinigingsmiddelen, impact en uv-straling, en minimaliseert de hechting van algen en meststoffen. Zo blijft een teeltsysteem langer schoon en behoudt een teler met minimale inspanning de gewenste hygiëne.


Dit voorjaar werd bij een rozenteler het eerste praktijkproject opgeleverd, vertelde algemeen directeur Luke van Adrichem.

Deze oplossing wordt al met succes gebruikt bij kwekerijen in Europa en heeft daar bewezen de onderhoudskosten aanzienlijk te verlagen en de efficiency te verhogen. Met de mobiele profileermachine kan Metazet Second Skin nu ook in Canada en Noord-Amerika efficiënt op locatie produceren, zodat ook bestaande teeltgoten kunnen worden geüpgraded.

Metazet Canada levert niet alleen innovatieve oplossingen zoals Second Skin, maar biedt ook diverse coatings aan voor optimale bescherming van teeltgoten. De FormFlex teeltgoten kunnen worden voorzien van verschillende coatings die bescherming bieden tegen slijtage, roest, chemicaliën en reinigingsmiddelen, en voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Hiermee garanderen de gootspecialisten een verlengde levensduur en een schoon, efficiënt teeltsysteem, afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende gewassen.

Metazet Canada is op de Canadian Greenhouse Conference 2024 in Niagara Falls op 9 en 10 oktober a.s te vinden in stand no. 2011. Als aandenken aan een bezoek aan de stand ontvangt de bezoeker ook dé unieke 2024 Metazet-ijshockey puck.

Voor meer informatie:
Metazet
[email protected]
www.metazet.com

Publicatiedatum: