Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rob Baan draagt na 25 jaar de leiding van Koppert Cress over aan zoon Stijn

Rob Baan draagt na 25 jaar de leiding van Koppert Cress over aan zoon Stijn Baan. De laatste jaren was Stijn actief als commercieel directeur, per 1 oktober 2024 neemt hij de dagelijkse leiding van Koppert Cress over van zijn vader. Samen met Ronald Vreugdenhil (operationeel directeur) en een commercieel directeur (vacant) zal hij in zijn nieuwe rol als algemeen directeur de directie vormen.

Stijn Baan is als tweede generatie Baan al lang werkzaam bij Koppert Cress en kijkt ernaar uit om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen. De laatste periode is hij verantwoordelijk geweest voor de commerciële afdeling van de organisatie in binnen- en buitenland. "Het gegeven vertrouwen sterkt mij in de overtuiging dat wij de groei en ontwikkeling van Koppert Cress verder door kunnen zetten."

Continuïteit bij de Raad van Bestuur
Er vindt ook een verandering plaats in het bestuur van de Koppert Cress Group. Het bestuur werd gevormd door non-executive ondernemers Rob Baan en Theo Cuppen en executive bestuurder Robin Schaap. Om de visie, waarden en continuïteit van het familiebedrijf te borgen voor de toekomst, treden, zo meldt het bedrijf, vanaf heden Bodine Baan-Van Klaveren (dochter van Rob Baan) en Jorane Cuppen (dochter van Theo Cuppen) als non-executive toe tot de Raad van Bestuur. Gezamenlijk is er een brede expertise om de verschillende bedrijven (Koppert Cress, Sango Seeds en Division Q) te begeleiden.

Rob Baan: "Het bedrijf is inmiddels van dermate grote omvang dat we overkoepelend toezicht willen houden op de groep van bedrijven met een frisse jeugdige blik. Bodine en Jorane kunnen uitstekend vanuit de beide families onze Raad van Bestuur versterken."

Jorane Cuppen (l) en Bodine Baan-Van Klaveren (r)

Klaar voor de toekomst
Deze stappen maakt de betrokkenen trots en geeft veel vertrouwen in het behoud en verder uitbouwen van de missie 'Let's change the way we look at food'. Rob, al 25 jaar de algemeen directeur van Koppert Cress, is trots dat het nu tijd is voor de volgende fase. Zelf blijft Rob nog wel actief in de sector als aanjager van de duurzame energietransitie en de gezonde lunchcultuur in Nederland. "Na 25 hele mooie jaren voelt het goed dat de volgende generatie klaarstaat. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst van het bedrijf hiermee is geborgd en het bedrijf verder kan groeien."

Voor meer informatie:
Koppert Cress
Tel.: +31 (0)174 242819
[email protected]
www.koppertcress.com

Publicatiedatum: