Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogendoorn viert drie bijzondere jubilea

Bij Hoogendoorn vieren drie gewaardeerde collega's dit jaar hun 40-jarig jubileum. Het gaat om Anton van der Linden, Ron van Vianen en Lisette Botman. Tijdens de vier decennia hebben zij volgens hun werkgever niet alleen bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Hoogendoorn, maar ook aan de sector als geheel.

Anton van der Linden vierde zijn jubileum op 20 april. Anton staat binnen Hoogendoorn bekend om zijn slagvaardigheid en toewijding. "Sinds 1996 geeft hij opleidingen aan klanten en partners, waarbij hij wereldwijd trainingen verzorgt in de installatie van onze oplossingen iSii en IIVO. Zijn discipline en probleemoplossend vermogen zijn indrukwekkend, en hij programmeerde zelf oplossingen wanneer R&D geen tijd had. Na zijn eerdere functies is Anton Teamleider Customer Support geworden en later Senior Partner Manager. Naast zijn werk is Anton creatief en vindt hij ontspanning in het spelen van akoestisch gitaar."

Ron van Vianen vierde zijn jubileum op 1 september. "Ron is een toegewijde collega met diepgaande kennis van elektrotechniek. Hij speelde een cruciale rol bij het verbeteren van Datapoint-installaties en gaf waardevolle EMC-cursussen om de kwaliteit van systemen te verbeteren. Internationaal maakte hij impact, vooral bij het opleiden van nieuwe collega's in de begintijd van Hoogendoorn China. Sinds hij in 1996 na de overname van Indal bij Hoogendoorn kwam, groeide hij uit tot een ware Hoogendoorn-man. Zijn bescheiden benadering, gecombineerd met technische expertise en behulpzaamheid, maakt hem een geliefde en onmisbare kracht binnen het team."

Lisette Botman viert haar jubileum op 1 december. "Lisette is een echte encyclopedie van Hoogendoorn met een geheugen als een olifant. Ze is altijd aanwezig en zet zich 100% in voor het bedrijf, waarbij ze alles doet van debiteuren en salarissen tot grootboekcontroles. Ze houdt van gezelligheid, kletst graag en brengt een vrolijke sfeer op kantoor, meestal luisterend naar Q-music met haar favoriete duo Mattie en Marieke. Naast haar liefde voor koffie en uitjes met collega's, is ze in haar vrije tijd actief: wandelen, zwemmen, sporten en genieten van het strand, met handbal als haar favoriete sport om te kijken."

Afgelopen week heeft Hoogendoorn tijdens hun jubileumfeest met alle collega's stilgestaan bij deze bijzondere mijlpalen. "Samen blikten we terug op hun waardevolle bijdragen en de vele hoogtepunten uit hun lange carrières. Deze speciale mijlpalen markeren niet alleen hun indrukwekkende loopbanen, maar benadrukken ook de sterke teamgeest en lange geschiedenis van Hoogendoorn. We zijn dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid, die een belangrijke rol hebben gespeeld in het vormen van onze organisatie."

Publicatiedatum: