Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Source.ag opent nieuw kantoor in Noord-Amerika

Source.ag opent een nieuw kantoor in Chicago, Illinois (Verenigde Staten). Deze opening is onderdeel van de strategie van het bedrijf om de lokale aanwezigheid te versterken en beter in te spelen op de behoeften van telers in Noord-Amerika. Bij het AI-bedrijf spreekt men van 'een belangrijke stap in de missie om wereldwijd de toegang tot verse groenten te democratiseren.'

Het nieuwe kantoor en het regionale team zullen telers in Canada, de Verenigde Staten en Mexico ondersteunen bij het nemen van datagedreven beslissingen, het verhogen van de operationele efficiëntie en het versnellen van de groei.


Tomas Geurts

Samen met de opening van het kantoor wordt het nieuwe team gepresenteerd, dat werkt onder leiding van Tomas Geurts, General Manager voor Noord-Amerika:

  • Ashley van de Sande, Sales Manager voor Canada en de VS. Ashley heeft een professionele achtergrond in efficiënte en geavanceerde horticulture-oplossingen. Haar carrière omvat strategisch accountmanagement en projectmanagement, met een focus op het leveren van geavanceerde technologische oplossingen aan innovatieve telers. Bij Source.ag zal ze zich richten op het verbeteren van de nauwkeurigheid van oogstprognoses en het efficiënte gebruik van grondstoffen door middel van AI.
  • Carolina Vazquez Peñaflor, Sales Manager voor Mexico. Carolina beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in AgTech. Bij Source.ag heeft ze zich in korte tijd ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor lokale telers. Ze richt zich op het leveren van efficiënte oplossingen die telers helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering en het realiseren van hun groeiambities.
  • Jean Paul Cordeiro, Sales Manager voor Canada en de VS. Jean Paul versterkt het team met zijn ruime kennis en ervaring in agribusiness en AI-oplossingen. Hij zet zijn uitgebreide ervaring in sales, territory management en data-analyse in om glastuinbouwers optimaal te ondersteunen met de technologie van Source.ag.

Source.ag werkt momenteel samen met verschillende telers in Noord-Amerika, met een gezamenlijk kasoppervlak van duizenden hectaren.

"In Noord-Amerika zien we een sterke vraag naar complete oplossingen die de productiviteit aanzienlijk kunnen verhogen en fouten kunnen voorkomen. Source.ag biedt een geïntegreerd platform voor glastuinbouwbedrijven – van dataverzameling en visualisatie tot oogstprognoses en het optimaliseren van teeltstrategieën – om hun schaalbaarheid en operationeel succes te vergroten. De feedback van onze huidige klanten in de regio is buitengewoon positief. We zijn dan ook verheugd om onze technologieën naar meer telers te brengen en zo de toegang tot groenten te democratiseren binnen de ecologische grenzen van onze planeet," aldus Rien Kamman, CEO en medeoprichter van Source.ag.

"Met de geavanceerde AI-technologie van Source.ag kunnen telers wereldwijd sneller opschalen en efficiënter werken, wat zorgt voor hogere opbrengsten en duurzamere teeltmethoden. De oplossingen zijn uitgerold in de grootste mondiale segmenten voor verse groenten – tomaten, paprika's en komkommers – met als einddoel de bedrijfsvoering van fruit- en groentetelers overal ter wereld te verbeteren."

Source.ag werkt samen met telers zoals VillaSerre, Agro Care, Thanet Earth, The Green House Growers, Grupa Mularski en Le Jardin de Rabelais. Wereldwijd maken meer dan 300 commerciële kassen in 18 landen al gebruik van de oplossingen van Source.ag.

Source.ag is komende week aanwezig op de Canadian Greenhouse Conference in stand #605. De beurs vindt plaats op 9-10 oktober in Ontario, Canada. Ook is Source.ag aanwezig op The Global Fresh Produce and Floral Show op 17-18 oktober in Atlanta, GA.

Buiten de beurzen om een meeting boeken met het Mexicaanse team (via deze link) of het Canadese/Amerikaanse team (via deze link) kan ook.

Voor meer informatie:
Source.ag
[email protected]
www.source.ag

Publicatiedatum: