Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Openingsfeest markeert nieuwe mijlpaal voor WNL Horti Insulations

Afgelopen vrijdag, 27 september, vierde WNL Horti Insulations met meer dan 300 gasten een 'feest der herkenning'. Na de ingebruikname van de productiehal in mei en de verhuizing van de kantooractiviteiten op 15 juli, vond afgelopen vrijdag de officiële opening plaats, samen met familie, relaties en klanten. Met trots hebben ze een productiehal van 6.000 m² en 600 m² kantoorruimte in gebruik genomen.

Voor Gert Hollaar, die 18 jaar geleden dit avontuur begon, was dit een bijzonder moment. "Nu begint WNL, vol vertrouwen in de toekomst, aan een nieuw hoofdstuk. Het was fantastisch om zoveel mensen te mogen verwelkomen die de tijd hebben genomen om dit moment met ons te vieren."

WNL voert wereldwijd projecten uit met isolatiepanelen, die worden toegepast in kassen en andere agrarische gebouwen. WNL doet dit in nauwe samenwerking met kassenbouwers. Die waren overigens ook goed vertegenwoordigd op het openingsfeest.


Het nieuwe directieteam van WNL Gert Hollaar en Czander Dubbeld

Czander Dubbeld: "We willen onze waardering uitspreken voor het harde werk van Gert en iedereen die, zowel nu als in het verleden, heeft bijgedragen aan het succes van WNL. Samen kijken we uit naar een mooie en veelbelovende toekomst."

Bekijk hier de foto's van de avond.

Voor meer informatie:
Czander Dubbeld
Westnederland Sandwichpanelen B.V.
Honderdland 1003
2676 LV Maasdijk
T +31 (0) 174 523 273
M +31 (0)6 2708 8092
https://wnl-horti-insulation.com/nl