Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Succesvolle Open Dag bij VB

Afgelopen zaterdag, 28 september, vond de Open Dag van VB plaats. Collega's, hun familieleden, en geïnteresseerde nieuwe collega's werden verwelkomd in het innovatieve pand van VB, dat wereldwijd actief is in de tuinbouwsector. Het evenement bood bezoekers de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het bedrijf en de mensen achter de schermen.

Een ochtend vol activiteiten voor jong en oud
De dag begon feestelijk met koffie, thee en gebak, o.a. geserveerd door een barista op een stijlvolle Vespa. Voor de jongste bezoekers was er een scala aan vermaak, waaronder springkussens, knutselspullen en suikerspin. Na de informele ontvangst verzamelde de groep zich in het Atrium, waar Edward Verbakel, CEO van VB, een inspirerende presentatie gaf over de historie van het bedrijf en de toekomstplannen. Hierin kwam onder andere het klimaatneutrale pand van VB aan bod, evenals de cruciale rol die het bedrijf speelt in diverse tuinbouwprojecten wereldwijd.

Na de presentatie volgde een uitgebreide rondleiding door het pand, waar bezoekers meer te weten kwamen over de hightech systemen en oplossingen die VB biedt. De ochtend werd afgesloten met een gezellige lunch, waar volop werd nagepraat en ideeën werden uitgewisseld.

Naast het verwelkomen van collega's en familieleden, stond de dag ook in het teken van het werven van nieuwe collega's. VB is voortdurend op zoek naar talent in diverse technische functies. Celine (HR) en Lenneke (Marketing) begeleidden de geïnteresseerde bezoekers die de sfeer en mogelijkheden binnen VB kwamen proeven.

Heb je de Open Dag gemist, maar ben je alsnog nieuwsgierig naar een toekomst bij VB? Klik hier

Voor meer informatie:
VB
[email protected]
https://vb.nl/nl/opendag

Publicatiedatum: