Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening nieuwe productielocatie Klasmann-Deilmann in Duiven

Op 27 september is de nieuwe productielocatie van Klasmann-Deilmann in Duiven officieel geopend. Samen met partners Bol Peat en Olde Bolhaar Eco-Service wordt vanuit Duiven gewerkt aan een duurzamere productie van hernieuwbare grondstoffen voor in verschillende organische substraten. Juist die samenwerking werpt vruchten af, omdat zowel korte lijnen als duurzamere bronnen op een plaats samen komen.

Met de opening van de fabriek in Duiven kan Klasmann-Deilmann Benelux substraten leveren waar voor een groot gedeelte gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Denk hierbij aan grondstoffen als kokos, GreenFibre houtvezel, compost en gecomposteerde bark.

In weer en wind
In de middag van 27 september waren klanten en relaties in de gelegenheid om in kleine groepen rondgeleid te worden in de nieuwe fabriek in Duiven. Met deze rondleiding kreeg het bezoek inzicht in de totstandkoming van de verschillende substraatmengsels. In een feestelijke setting is onder het genot van een hapje de nieuwe fabriek officieel geopend en het glas geheven.

Onderweg naar huis kregen de aanwezigen een buitenplant, uiteraard in een van de meest duurzame substraatmengsels van Klasmann-Deilmann. Want in weer en wind wil Klasmann-Deilmann bouwen aan een trouwe en langdurige relatie met hun klanten als basis voor groei en ontwikkeling.

Voor meer informatie:
Klasmann-Deilmann Benelux
[email protected]
www.klasmann-deilmann.com/nl/

Publicatiedatum: