Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In memoriam Jan Brinkman

Jan Brinkman is overleden. Dat maakt Royal Brinkman bekend. Jan is op zijn 77e verjaardag overleden. Hij was aandeelhouder.

Jan is geboren op 22 september 1947. Hij was in de jaren 70 tot en met 90 in dienst bij Royal Brinkman. Daar was hij werkzaam op de logistieke afdeling.



Jan Brinkman stond bekend om zijn grote betrokkenheid en toewijding, vooral ten aanzien van het distributiecentrum. Regelmatig bezocht hij na werktijd nog het distributiecentrum, waarbij een "korte blik" vaak uitmondde in nog urenlange inzet. Zijn bevlogenheid en passie voor het familiebedrijf Royal Brinkman waren zeer groot.

Samen met zijn echtgenote woonde hij jarenlang naast de hoofdvestiging van Royal Brinkman in 's-Gravenzande, wat zijn nauwe verbondenheid met Royal Brinkman verder onderstreepte. Na zijn werkzame periode bleef zijn betrokkenheid als aandeelhouder onverminderd groot. Samen met zijn echtgenote speelde Jan Brinkman een actieve rol als aandeelhouder. Hij bleef de ontwikkelingen in de tuinbouw en Royal Brinkman met interesse volgen.

Zijn zorgvuldige en waardevolle inzet voor Royal Brinkman maakte hem een gewaardeerde collega en aandeelhouder.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
[email protected]
www.royalbrinkman.nl

Publicatiedatum: