Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aftermovie tiende editie Seed meets Technology

"Een laagdrempelige, compacte en zeer internationale beurs waarin iedereen die met zaad en innovatieve techniek te maken heeft aanwezig is'', aldus één van de bezoekers van Seed meets Technology. Het succesvolle evenement heeft haar tiende editie er op zitten. Rond de 1500 bezoekers in maar liefst 73 nationaliteiten hebben in week 39 de beurs bezocht. De samenhang tussen nieuwe techniek, rassen en een kennisprogramma blijkt een unieke formule te zijn voor bedrijven die actief zijn in de zaadsector.

Organisator Wendy Houdijk van Vertify vertelt: "Nationale en internationale, vertrouwde en nieuwe bedrijven waren aanwezig met een stand, trading table of demonstratieveld. Het anders zo rustige Zwaagdijk was deze dagen de spil van de zaadsector waar bezoekers uit China, Peru, Nieuw Zeeland, Ghana en vele andere landen, naar toe trokken."

De beurs zat dit jaar weer vol met standhouders die hun innovaties lieten zien en volop kansen benutten om te netwerken met bestaande en nieuwe klanten. "Het is echt noodzakelijk om als standhouder er op tijd bij te zijn, anders loop je het risico dat we vol zitten".

Het programma met lezingen en symposia bracht genoeg diversiteit. Diverse bedrijven hebben lezingen aangeboden waarin inhoudelijk is ingegaan op producten en diensten. Tijdens Seed meets Technology hebben er tevens twee symposia op de agenda gestaan. Hierbij komen er bedrijven aan bod die elkaar aanvullen op een actueel en objectief onderwerp omtrent zaadtechnologie. Zo werd er tijdens een symposium vertelt over verpakking van zaden en de kwaliteitsslag die met de nieuwste technieken behaald kan worden.

Zaadbedrijven
De demonstratievelden van Takii Europe, Sakata, Germains, Wing Seed en Tozer liggen bij de beurs. Zo had men vanuit het restaurant een prachtig uitzicht op de velden met gewassen als kool, pompoen, wortel en spinazie. Het is mogelijk geweest om de velden onder begeleiding te bezoeken.

Bekijk hier een foto-impressie van de beurs op woensdagmiddag.

Editie 2025
De volgende editie vindt plaats van 23 tot en met 25 september 2025. Aanmelden voor een stand, trading table of demonstratieveld kan vanaf december via [email protected]

Voor meer informatie:
Seed meets Technology
[email protected]
www.seedmeetstechnology.com

Publicatiedatum: